Αντωνία Μπούζα: Ελλάδα …εκεί που χάθηκε η ελπίδα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Θλίψη και απογοήτευση ….Ένα θλιβερό σήμερα και ένα ομιχλώδες αύριο έχει καταβάλει τους Έλληνες !

Η κοινωνια αγωνια, δυστυχεί και περιμένει μια αχτίδα φωτός για να ονειρευτει , να δημιουργήσει και να ευημερήσει ξανα …Να κανει σχέδια ζωης, εργασιας κι επαναφορας στην κανονικότητα …
Αντι αυτου, βλέπουμε στην Ελλαδα της πολύπλευρης κρισης, τάσεις σκληρής προπαγανδας και αλλοίωσης της πραγματικοτητας.
Η φτώχεια παρουσιάζεται ως πλούτος, η ανεργια και η μερική απασχόληση παρουσιάζεται ως εργασια, η σκληρή φορολογία παρουσιάζεται ως ασήμαντη επιβάρυνση , η αδυναμια συντήρησης των περιουσιών των Ελλήνων παρουσιάζεται ως δικο τους ελλειμμα κι οχι ως προσπαθεια υφαρπαγής απο το απρόσωπο και ανάλγητο κράτος των κόπων τους, η αδυναμια κρατικής οργάνωσης και μείωσης της γραφειοκρατίας παρουσιάζεται ως επιτυχια και δηθεν παραγωγή εργου και πλήθος αλλων υστερησεων στην εκτελεστικη εξουσια εμφανίζονται ως καινοτομίες και πρωτοπορίες .
Με δυο λογια …το άσπρο μαύρο !!
Αποτελεσμα ;
Οι νέοι μας φεύγουν στο εξωτερικο ειτε για σπουδές αφου εμεις στην Ελλαδα, εμμένουμε σε ιδεοληψίες , ειτε για αναζητηση καλύτερης τύχης και εργασιας, οι επιχειρηματιες αδυνατούν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του άδικου φορολογικού συστήματος με τα λουκέτα να κυριαρχουν, οι αγροτες μας δεν μπορουν να ζησουν απο το εισοδημα τους λογω υψηλής φορολογίας και εγκαταλείπουν τις καλλιέργειες τους , αφου συγχρόνως εχουν αφεθεί στην τύχη τους χωρις κεντρικη καθοδήγηση ενω η περίφημη παραγωγική ανασυγκρότηση εμεινε σύνθημα μονο για εσωτερικη καταναλωση .Γιναμε μια χώρα παροχής υπηρεσιών και καθίζησης καθε άλλης ουσιαστικής παραγωγικής δραστηριότητας .
Συγχρονως υπαρχουν ομαδες Ελλήνων που συνειδητά οδηγούνται στην εξαθλίωση .
Ατομα με ειδικές ανάγκες , χήρες και συνταξιουχοι ζουν ενα δραμα, αφου αδίστακτα εγιναν αι Ιφιγενειες που η Κυβερνητικη πολιτική θυσίασε χωρις ελεος!
Καποιοι αντι να σκύβουν το κεφαλι, σημερα ψελλίζουν ακομη ψεματα περι δηθεν μη περικοπών στις συνταξεις απο αυτους, δειχνοντας τους προηγούμενους κυβερνώντες κλπ δικαιολογίες που απλα εξοργίζουν ακομη περισσοτερο .
Ετσι ειναι κ.Κατρουγκαλε, αυτη ειναι η αληθεια, το νομοσχέδιο του οποίου ειστε ο εμπνευστής και ο δημιουργός, οδηγει στον αφανισμό των ανθρώπων που πλήρωσαν με συνεπεια τις υποχρεωσεις τους στο κράτος, πλήρωσαν τις εισφορές τους, αγωνίστηκαν στη ζωή, για να ζησουν τα υπόλοιπα χρονια της ζωης τους αξιοπρεπώς κι εσεις αυτο τους το στερείτε.
Μεσα σε αυτο το ζοφερό περιβαλλον , τα βλέμματα ολων ειναι στραμμένα σε πολιτικους, που μπροστα στα προβληματα δείχνουν ανήμποροι να παράξουν πολιτική ορος όφελος της Ελλάδας και των πολιτων της ….
Το πολιτικο συστημα απογοητευει ξανα και ξανα και με άκομψες ενεργειες και σχεδιασμους δειχνει φανερά πως υποτιμα την κοινωνια ….
Λογικές που καταδικάστηκαν, επανακάμπτουν δυστυχως και επιβάλλονται ..
Φοβαμαι πως δεν υπαρχει σωτηρία !

Αν δεν αλλαξουμε …θα βουλιάξουμε !

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζερεφός: Έρχονται συνθήκες ερήμου σε Κορινθία, Αργολίδα, Αρκαδία και Λακωνία

Στη Μεγάλη Εικόνα μίλησε ο Καθηγητής Φυσικής της Ατμόσφαιρας,...

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο