Υδατοδεξαμενές από την Περιφ Πελοποννήσου στους Κυνηγετικούς Συλλόγους Αρκαδίας (video – pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το κυνήγι δεν είναι μόνο χόμπι αλλά και ανάπτυξη για την Αρκαδία μας. Κάθε Σαββατοκύριακο τα χωριά της Αρκαδίας (την περίοδο του κυνηγιού) γεμίζουν από ανθρώπους που ασχολούνται με αυτήν την δραστηριότητα.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/0HiK61r_uqI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Έτσι η Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας θεωρεί υποχρέωσή της να στηρίξει τους κυνηγούς και αυτό κάνει με την προσφορά των 14 υδατοδεξαμενών- ποτίστρων που δόθηκαν στους εκπροσώπους των 7 Κυνηγετικών Συλλόγων της Αρκαδίας. Το Φθινόπωρο θα ακολουθήσει η διανομή βίκου και βρώμης για σπορά.

Πρώτη φάση βοήθειας από την Περιφέρεια Πελοποννήσου-ΠΕ Αρκαδίας προς τους 7 Κυνηγετικούς Συλλόγους της Αρκαδίας.

Προσφορά 14 υδατοδεξαμενών με αντίστοιχες ποτίστρες που θα τοποθετηθούν σε επιλεγμένα σημεία από τους κυνηγούς για να πίνουν τα ζώα και τα πουλιά το Καλοκαίρι που υπάρχει πρόβλημα με το νερό.

Ο κάθε Σύλλογος πήρε δύο υδατοδεξαμενές δύο τόνων η κάθε μία.

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι δίπλα στους κυνηγούς. Το κυνήγι προσφέρει στην τοπική οικονομία αλλά και στην προστασία του περιβάλλοντος. Άλλωστε Αρκαδία και κυνήγι είναι έννοιες συνυφασμένες από αρχαιοτάτων χρόνων και αυτό συνεχίζεται ως σήμερα.

Η βοήθεια προς τους κυνηγούς έχει και δεύτερη φάση. Ήδη έχουν αγοραστεί αρκετές ποσότητες βίκου και βρώμης και θα δοθούν το Φθινόπωρο για σπορά.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

Πρόσκληση σε Δημόσια Διαβούλευση

Σχετ.: α) Η υπ΄ αρίθμ. πρωτ. Οικ. 5400/07.11.2013 Απόφαση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κορινθίας, όπως ισχύει, β) Ο Ν. 4177/2013, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, γ) Το υπ΄ αρίθμ. πρωτ. 6557/18.04.2024 έγγραφο της Αρμόδιας Υπηρεσίας, αναπόσπαστο μέρος της παρούσης. Σας προσκαλούμε να παρευρεθείτε στη Διαβούλευση που θα πραγματοποιηθεί τη Μ. Δευτέρα 29 Απριλίου 2024 και ώρα 11:00 π.μ. στην

Bazaar βιβλίων και ειδών γραφικής ύλης από το ΠΙΟΠ

Mε αφορμή τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Βιβλίου (23/4),...

Workshop για τις δράσεις του Προγράμματος «Δίκαιη Αναπτυξιακή Μετάβαση» 2021-2027 στην Τρίπολη

Η Διαχειριστική Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων Δυτικής Ελλάδος – Πελοποννήσου –...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο