Συνεδριάζει το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου – Τα θέματα που θα συζητηθούν

Δείτε αναλυτικά τα θέματα που θα συζητηθούν στην επόμενη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου…

Παρακαλείσθε να παρευρεθείτε στην 3η τακτική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Πελοποννήσου, που θα πραγματοποιηθεί στις 20 Φεβρουαρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 4.00 μ.μ, στο «Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης», με θέματα ημερήσιας διάταξης:

1. Επερώτηση του Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Βαγγέλη Γούργαρη με θέμα: Μέτρα προστασίας της λίμνης του Λάδωνα και εμπλουτισμός με γόνο άγριας πέστροφας.

2. Επερώτηση του Περιφερειακού Σύμβουλου κ. Δημητρίου Δολτσινιάδη με θέμα: Το Σανατόριο της Κορφοξυλιάς στην ΠΕ Αρκαδίας.

3. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης του Σχεδίου «Περιφερειακό Σχέδιο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων της Περιφέρειας Πελοποννήσου».
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΑ: Η Αντιπεριφερειάρχης κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου.

4. Έγκριση υποβολής πρότασης για χρηματοδότηση από το ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020 του έργου «Παραλλαγή της επαρχιακής οδού 4 στο τμήμα Σπάρτη – Πλατάνα – Σκούρα» της ΠΕ Λακωνίας.
ΕΙΣΗΓΗΤΡΙΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Αδαμαντία Τζανετέα.

5. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) με συνημμένο Σ.Δ.Α. του Λιγνιτωρυχείου Μεγαλόπολης από τη «Δ.Ε.Η. Α.Ε.», που βρίσκεται στον Δήμο Μεγαλόπολης, της Π.Ε. Αρκαδίας, της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Ευάγγελος Γιαννακούρας.

6. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του υφιστάμενου έργου: «Μονάδα επεξεργασίας αστικών λυμάτων του Αρκαδικού Χωριού», της Δ.Ε.Υ.Α. Βόρειας Κυνουρίας, που βρίσκεται στην Τ.Κ. Αγίου Ανδρέα του Δήμου Βόρειας Κυνουρίας της Π.Ε. Αρκαδίας, Περιφέρειας Πελοποννήσου (εξ αναβολής)
ΕΙΣΗΓΗΤΕΣ: Οι Αντιπεριφερειάρχες κ.κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου και Ευάγγελος Γιαννακούρας.

7. Γνωμοδότηση επί της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) του έργου «Αναβάθμιση και λειτουργία υφιστάμενου κέντρου επίγειας ψηφιακής ευρυεκπομπής» της εταιρείας DIGEA – Ψηφιακός Πάροχος Α.Ε, που βρίσκεται στην θέση «ΔΟΛΙΑΝΑ» του Δ. Βόρειας Κυνουρίας της ΠΕ Αρκαδίας, Περιφέρειας Πελοποννήσου.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Ευάγγελος Γιαννακούρας.

8. Έγκριση τροποποίησης της υπ’ αριθ. 488/12-12-2016 προηγούμενης απόφασης περί έγκρισης θέσπισης παγίων χορηγημάτων καθαριότητας για τις υπηρεσίες της ΠΕ Κορινθίας για το οικονομικό έτος 2017.
ΕΙΣΗΓΗΤΗΣ: Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πελοπίδας Καλλίρης.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο