Κ. Νικολάκου: κ. Πετράκος επιδίδεται σε απλούς επικοινωνισμούς, οι οποίοι τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα

Η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών κα Κωνσταντίνα Νικολάκου απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τα όσα δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Σύριζα και Βουλευτής Μεσσηνίας για τις καταστροφές της Οιχαλίας, δήλωσε τα εξής:

«Η Περιφέρεια Πελοποννήσου από την πρώτη στιγμή εκδήλωσης των ακραίων καιρικών φαινομένων, που έπληξαν το Δήμο Οιχαλίας, έθεσε σε κινητικότητα όλες τις δυνάμεις της προκειμένου να συνδράμει στην αντιμετώπιση των καταστροφών και στην υποστήριξη των κατοίκων της.
Σε αγαστή συνεργασία με τη Δημοτική αρχή, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου μερίμνησε άμεσα, ώστε να κηρυχθεί η περιοχή σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης, προϋπόθεση απαραίτητη για την αποκατάσταση των ζημιών και αποζημίωση των πληγέντων.

Στη συνέχεια με επιστολή του στις 17/3/2015 ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου απέστειλε όλα τα απαιτούμενα στοιχεία στο αρμόδιο Υπουργείο Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού, ώστε να εξελιχθούν οι απαραίτητες διοικητικές διαδικασίες το συντομότερο δυνατό. Μετά την παρέλευση μακρού χρονικού διαστήματος και της μη ανταπόκρισης του Υπουργείου, στις 8/5/2015 ο Περιφερειάρχης επανήλθε με νέα επιστολή στο Υπουργείο ζητώντας την άμεση ενεργοποίησή του, αφού στο ενδιάμεσο χρονικό διάστημα είχε αποστείλει δύο ακόμα επιστολές με τις οποίες ζητούσε την άμεση παρέμβαση σε ζητήματα κατεπείγοντος χαρακτήρα.

Η «σπουδή» του κ. Πετράκου να επιρρίψει ευθύνες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, χωρίς να εξετάσει πρώτα σε βάθος τα όσα αναφέρει, αποδεικνύει ακόμη μια φορά ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να παραμείνει πιστός θιασώτης μιας ξεπερασμένης παλαιοκομματικής νοοτροπίας, η οποία είναι σε πλήρη αναντιστοιχία με τις ανάγκες της κοινωνίας. Παρασυρμένος από τη διάθεση άκρατου λαϊκισμού, που αγγίζει τα όρια του ψεύδους, επιδίδεται σε αβάσιμες κατηγορίες, τις οποίες με θέρμη ενστερνίζεται.

Ο κ. Πετράκος αν ενδιαφερόταν πραγματικά για το δημόσιο συμφέρον και τα συμφέροντα των πολιτών θα είχε φροντίσει να εντοπίσει το πρόβλημα και να εργαστεί προς επίλυσή του. Αντί αυτού, ωστόσο, επιδίδεται σε απλούς επικοινωνισμούς, οι οποίοι τον εκθέτουν ανεπανόρθωτα.

Ως μέλος του κυβερνώντος κόμματος και ως βουλευτής Μεσσηνίας οφείλει να εργάζεται προς όφελος των πολιτών της χώρας και την επίλυση των προβλημάτων της Μεσσηνίας.

Την πολιτική τακτική αυτή άλλωστε εφαρμόζει και στο εσωτερικό του κόμματός του, θέτοντας καταστροφικά διλήμματα για ρήξη και επιστροφή στη δραχμή, απορρίπτοντας και απαξιώνοντας ακόμα και τις προσπάθειες του πρωθυπουργού και της κυβέρνησης.
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνεχίσει να εργάζεται προς όφελος των Πελοποννησίων πολιτών, συνεπής προς την ευθύνη και τις δεσμεύσεις της. Ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά τη συμπεριφορά του καθενός και είναι αυτός ο οποίος θα κρίνει τη στάση τους».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...

Κορινθία: Αγρότης τραυματίστηκε σοβαρά από φρέζα

Ηλικιωμένος άνδρας εγκλωβίστηκε σε γεωργικό ελκυστήρα (φρέζα) εν ώρα...

Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης Κέντρου Κοινότητας Νότιας Κυνουρίας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προσωπικού της...

Κέντρο Κοινότητας | Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης

Ενημέρωση Η προγραμματισμένη κίνηση (29/3/2024) στον Δήμο Τρίπολης, μεταφέρεται λόγω άδειας του οδηγού τηςκινητής μονάδας, από τις 29/3/2024, για την Δευτέρα 1/4/2024.
Μετάβαση στο περιεχόμενο