Στη Σπάρτη οι σκακιστικοί αγώνες της ΕΣΣΠ, αρωγός στην προσπάθεια η Περιφέρεια Πελοποννήσου

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια ανάδειξης και διάδοσης του αθλήματος του σκακιού, δήλωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης κατά τη συνάντησή του με τον Έφορο της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου (ΕΣΠΕΠ) (πλην Αχαΐας) κ. Κωνσταντίνο Μαντίκο.

Η συνάντηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη με τον Έφορο της Ένωσης Σκακιστικών Σωματείων Πελοποννήσου (ΕΣΠΕΠ) (πλην Αχαΐας) κ. Κωνσταντίνο Μαντίκο, πραγματοποιήθηκε στην έδρα της Περιφέρειας την Τρίτη 31 Μαρτίου 2015, όπου ανακοινώθηκε η διεξαγωγή του Ενωσιακού πρωταθλήματος σκακιού Πελοποννήσου στη Σπάρτη από τις 3 μέχρι τις 5 Απριλίου 2015.
Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για τη διεξαγωγή του πρωταθλήματος σκακιού, ανακοίνωσε ότι η Περιφέρεια σε συνεργασία με την ΕΣΠΕΠ, θα διοργανώσει στο μέλλον αγώνες με τη συμμετοχή διακεκριμένων προσωπικοτήτων στο σκάκι και ότι σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης θα γίνει προσπάθεια για εισαγωγή του αθλήματος στους μαθητές, ώστε να δημιουργηθούν φυτώρια νέων αθλητών.
Ο Έφορος της ΕΣΠΕΠ κ. Μαντίκος χαρακτήρισε σπουδαίο σκακιστικό γεγονός τη διοργάνωση των αγώνων στη Σπάρτη, εξήρε τη συμβολή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου στη διάδοση του αθλήματος και απήυθυνε πρόσκληση σε όλους να συμμετάσχουν και να παρακολουθήσουν τους αγώνες.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τουρισμός για Όλους 2024: Παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις

Μέχρι τις 8 Απριλίου έλαβε παράταση η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο...

Κορινθία: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (28.3.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από Συνοριακούς...

Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών appeared first on .
Μετάβαση στο περιεχόμενο