Περιφέρεια Πελοποννήσου

Ολα τα έργα που έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων και στους ΚΑΠ προ το 2015 οδεύουν προς απένταξη στο σύνολό τους και στη θέση τους θα μπουν νέα.
Στη δημοσιότητα ξεκινά να δίνει η Περιφέρεια Πελοποννήσου τις φετινές εκδηλώσεις ανά Περιφερειακή Ενότητα τις οποίες θα στηρίξει. Ηδη δημοσιοποιήθηκαν οι εκδηλώσεις στην Αργολίδα και τη Λακωνία και τις επόμενες ημέρες θα γνωστοποιηθούν και αυτές στις υπόλοιπες Π.Ε.
Θα προσφύγω για πρώτη φορά στη Δικαιοσύνη αν συνεχιστεί η προσπάθεια φαιδροποίησης και σπίλωσης της προσωπικότητάς μου
Επίσκεψη στη Μονάδα Επεξεργασίας Απορριμμάτων στα ΙΩΑΝΝΙΝΑ πραγματοποιήθηκε από τον ΦΟΔΣΑ Πελοποννήσου στις 25/26-2-2020. 
Τη συγκρότηση Γνωμοδοτικής Επιτροπής για τον εορτασμό των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821 ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο, στην συνεδρίασή του χθες Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου.
Στην υιοθέτηση ψηφίσματος με το οποίο συμπαρατάσσεται με τους αυτοδιοικητικούς και κοινωνικούς - θεσμικούς φορείς της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων, οι οποίοι βρίσκονται απέναντι στις κυβερνητικές μεθοδεύσεις που με μαθηματική ακρίβεια οδηγούν σε πολύ μεγάλες καθυστερήσεις το έργο του οδικού άξονα Πάτρα - Πύργος - Ολυμπία - Καλό Νερό - Τσακώνα, προχώρησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, στην τακτική του…
Ψήφισμα με αφορμή την 8η Μαρτίου, η οποία έχει προσδιοριστεί ως Παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας ενέκρινε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, στη συνεδρίασή του, χθες Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου.
Την επιτάχυνση επέκτασης του δικτύου φυσικού αερίου σε αστικά κέντρα -και της Περιφέρειας Πελοποννήσου- γνωστοποίησε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστής Χατζηδάκης, στη συνάντηση που είχε σήμερα Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου με το Δ.Σ. της ΕΝΠΕ (Ενωση Περιφερειών Ελλάδας), στη συνεδρίαση του εν λόγω οργάνου στην Αθήνα, στην οποία μετείχε και…
Τη φράση "ο βασιλιάς είναι γυμνός" θύμισε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου απαντώντας κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου, τη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου, στην επερώτησή μου σχετικά με την παραχώρηση του στρατοπέδου της Τρίπολης (11ο Σύνταγμα Πεζικού) στην Περιφέρεια για Διοικητήριο.
Σημαντική παρέμβαση για την τρίτη ηλικία προετοιμάζει η Περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ, εστιάζοντας στην παροχή υπηρεσιών αυτόνομης διαβίωσης και ασφαλούς γήρανσης ηλικιωμένων.
Σελίδα 1 από 244

logofootermedia

© 2017 pna.gr. All Rights Reserved. Designed By hit-media.gr