Αθλητικό Φεστιβάλ με άρωμα Καρναβαλιού & «Τα 6 Σκεπτόμενα Καπέλα»

Αθλητικό Φεστιβάλ με άρωμα Καρναβαλιού & «Τα 6 Σκεπτόμενα Καπέλα»: Παιχνίδια ανταλλαγής ρόλων για Δημιουργικές Δεξιότητες μικρών & μεγάλων. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας σας προσκαλεί στο Αθλητικό Φεστιβάλ με άρωμα Καρναβαλιού για μικρούς και μεγάλους, ωφελούμενους του ΤΕΒΑ ΚΣ Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας.

Δίνουμε ραντεβού το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2023 και ώρα 10.30 π.μ. στο κλειστό γήπεδο Απόλλωνα Περιβόλας, στην Πάτρα για να τρέξουμε, να παίξουμε, να μάθουμε, να συνεργαστούμε, να δημιουργήσουμε και να διασκεδάσουμε.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαϊας, Χ. Μπονάνος  δήλωσε: «Σας καλούμε όλους, μικρούς και μεγάλους σε αυτή τη γιορτινή εκδήλωση, όπου θα διεξαχθούν διαδραστικά παιχνίδια, μεταμφιέσεις, πρωτότυπα βιωματικά εργαστήρια, σεμινάρια με αθλητικό και σύγχρονο παιδοκεντρικό περιεχόμενο και πολλές άλλες δράσεις. Στόχος μας είναι να διαδώσουμε τις αξίες του αθλητισμού, να ενισχύσουμε το πνεύμα ομαδικότητας και συνεργασίας, να αναπτύξουμε τις δεξιότητες δημιουργικότητας, να ενθαρρύνουμε την ανταλλαγή ιδεών και την κριτική σκέψη και πάνω απ’ όλα να συμμετέχουμε σε δράσεις που συμβάλουν στην ψυχοσωματική υγεία και κοινωνική ανάπτυξη». 

Κατά την διάρκεια του φεστιβάλ θα διεξαχθούν παράλληλες δράσεις όπως βιωματικό σεμινάριο για γονείς και θεματικό εργαστήριο παιδιών  με τίτλο «Τα 6 Σκεπτόμενα Καπέλα» του E. De Bono. Μέσα από παιχνίδια ανταλλαγής ρόλων τόσο οι γονείς, όσο και τα παιδιά, θα εξερευνήσουν διαφορετικές πτυχές της προσωπικότητας τους και θα ανταλλάξουν ιδέες και ευρηματικές λύσεις σε πιθανά σενάρια προβλημάτων. Βασική πρόκληση θα είναι  να «αποδράσουν» από τον συνήθη τρόπο σκέψης, εξετάζοντας κι άλλες οπτικές γωνίες στην επίλυση προβλημάτων  και την σφαιρική λήψη αποφάσεων.

Το αθλητικό φεστιβάλ και τα εργαστήρια απευθύνονται σε παιδιά ηλικίας 6 έως 16 ετών ωφελούμενων του ΤΕΒΑ της Π.Ε. Αχαΐας και στους γονείς τους.

Οι δηλώσεις συμμετοχής – ενδιαφέροντος έχουν ανοίξει! Μπορείτε να μας ενημερώσετε για τη παρουσία σας/ συμμετοχή σας  στο φεστιβάλ, καλώντας στη γραμμή ΤΕΒΑ 2611 100230  και μιλώντας με κάποιον εκπρόσωπό μας ή στέλνοντας e-mail μέσω της ηλεκτρονικής διεύθυνσης info@pdeteba.gr.

Το Φεστιβάλ υλοποιείται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, ΚΣ Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας,  στο πλαίσιο των Συνοδευτικών Μέτρων του Προγράμματος «Παροχή Συνοδευτικών Μέτρων 2018–2019 της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΙ ΒΑΣΙΚΗΣ ΥΛΙΚΗΣ ΣΥΝΔΡΟΜΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΟΧΗ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ 2018 2019), ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΥΜΠΡΑΞΗΣ Π.Ε. ΑΧΑΪΑΣ (ΚΩΔ. ΟΠΣ 5029643)» του Ε.Π. Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας προς τους Απόρους (ΤΕΒΑ/ FEAD)».

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο