Παρουσιάζεται στην Πάτρα το Περιφερειακό Σχέδιο Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Παρουσιάζεται στην Πάτρα το Περιφερειακό Σχέδιο Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή

Τα μέτρα και οι δράσεις του Περιφερειακού Σχεδίου Προσαρμογής στην Κλιματική Αλλαγή (ΠεΣΠΚΑ) καθώς και οι προτάσεις για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης παρουσιάζονται σε ημερίδα που πραγματοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και ο Αντιπεριφερειάρχης Βιώσιμης Ανάπτυξης, Ενέργειας και Περιβάλλοντος, Λάμπρος Δημητρογιάννης.

Η εκδήλωση, μετά τις δύο επιτυχημένες παρουσιάσεις σε Αγρίνιο και Πύργο, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή9 Δεκεμβρίου 2022 και ώρα 17:30 στην Πάτρα και συγκεκριμένα στο Αρχαιολογικό Μουσείο Πατρών. Η ημερίδα θα έχει τη μορφή διαλόγου με τη συμμετοχή και ανταλλαγή απόψεων του συνόλου των κοινωνικών εταίρων για την εξειδίκευση των έργων και των δράσεων.

Κεντρικός Ομιλητής, θα είναι ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Πράσινου Ταμείου/ Δικηγόρος – Μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, Στάθης Σταθόπουλος.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο