Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος με την Πρέσβη του Βελγίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με την Πρέσβη του Βελγίου, κ. Françoise Gustin, συναντήθηκε σήμερα ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας, Νεκτάριος Φαρμάκης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Περιφερειάρχης περιέγραψε στην Πρέσβη τις δυνατότητες και τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής, κάνοντας ιδιαίτερες αναφορές στον πρωτογενή τομέα, τον πολιτισμό και τον τουρισμό, αλλά και στην καινοτομία και την τεχνολογική έρευνα.

Ο κ. Φαρμάκης παρέδωσε στην Πρέσβη το Επενδυτικό Προφίλ της Δυτικής Ελλάδας, σημειώνοντας ότι μέσω της συγκεκριμένης μελέτης μπορούν να ανοίξουν «δρόμοι» για επενδύσεις ή συνεργασίες με ιδιωτικούς ή και δημόσιους φορείς του Βελγίου.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, είχε συνάντηση, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, με τον Δήμαρχο Τρίπολης, Κώστα Τζιούμη. Αντικείμενο της συνάντησης ήταν η καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη), τα έργα των οποίων θα χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Οι προτάσεις καλύπτουν μια σειρά δράσεων

Tιμητική εκδήλωση για τον Αργύρη Π.Π. Πετρονώτη

Με τη συμπλήρωση ενός έτους από την εκδημία του...

Το πρόγραμμα των αγώνων των επτά πρωταθλητών του 5ου ομίλου στο δρόμο για τη Γ’ Εθνική

Το πρόγραμμα των αγώνων μεταξύ των επτά πρωταθλητών Ενώσεων...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο