Σε πλήρη εξέλιξη εργασίες για άρση επικινδυνότητας στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Ανατολικής Αιγιάλειας

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σημαντικές παρεμβάσεις, που διευκολύνουν την πρόσβαση και ασφαλέστερες τις μετακινήσεις, στην Ανατολική Αιγιάλεια, βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, στο πλαίσιο του έργου που αφορά, την επικινδυνότητα του επαρχιακού οδικού δικτύου στη συγκεκριμένη περιοχή, στην οποία, ιδιαίτερα στα ορεινά, έχουν εκδηλωθεί καθιζήσεις.

Οι εργασίες που εκτελούνται τμηματικά από τη Διεύθυνση Έργων της ΠΕ Αχαΐας είναι προϋπολογισμού 2 εκατ. ευρώ και γίνονται στην 17η Επαρχιακή Οδό: «Αιγείρα – Αίγαι – Ζαρούχλα από την εθνική οδό Πατρών – Κορίνθου και δια Βεργοβίστας – Σελιάνας – Περιθωρίου», στην 18η Επαρχία. : «Αιγείρα – Ράχοβα προς Σαραντάπηχο» και στην 20η Επαρχιακή Οδό: «Παραλία Πλατάνου – Μέγα Σπηλαίου – Καλάβρυτα δια Άνω Πλατάνου, Καλαμιάς, Βουτσίμου και Κάτω Ποταμιάς» της Ανατολικής Αιγιάλειας.

Περιοχές που έχουν ολοκληρωθεί οι παρεμβάσεις και οι κάτοικοι απολαμβάνουν ήδη βελτιωμένες μετακινήσεις επισκέφθηκαν την Παρασκευή 5 Αυγούστου 2022 ο Βοηθός Περιφερειάρχη (με αρμοδιότητες Προγραμματισμού, Μελετών και Αναπτυξιακών Προγραμμάτων Αγροδιατροφής), Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος .Συγκεκριμένα τους οικισμούς Βέλλα, Συνεβρό, Εξοχή και Όαση, ενώ αντίστοιχες παρεμβάσεις έχουν ολοκληρωθεί σε Περιθώρι και Σελιάνα.

Το χρηματοδοτείται από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της ΠΔΕ και αφορά τις εργασίες της επικινδυνότητας λόγω καθιζήσεων – κατολισθήσεων – διαβρώσεων του ασφαλτοτάπητα και των πρανών, καθώς και σε αντικατάσταση στηθαίων ασφαλείας, επέκτασης τεχνικών έργων και άλλων συναφών εργασιών.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο