Ενεργοποιείται η 10ωρη εκπτωτική κάρτα για το Σαββατοκύριακο στην γέφυρα Ρίου-Αντιρίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ενεργοποίηση της 10ωρης θερινής -εκπτωτικής και μετ’ επιστροφής- κάρτας Σαββατοκύριακου «ΜΑΖΙ», από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος.

«Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει θέσει ως υψηλή προτεραιότητα την προστασία και την βελτίωση της ποιότητας ζωής των συμπολιτών μας, σε κάθε έκφανσή της, πολύ περισσότερο μάλιστα εν μέσω μιας πολύ δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, κάτι που δεν μας αφήνει αμέτοχους. Έτσι συνεχίζοντας την πολύ καλή μας συνεργασία με την ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε., η 10ωρη εκπτωτική κάρτα για το Σαββατοκύριακο ενεργοποιείται δύο εβδομάδες νωρίτερα απ’ ότι γίνεται κάθε χρονιά».

Αυτό υπογράμμισε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, στο τέλος συνάντησης εργασίας που έλαβε χώρα στο γραφείο του, σημειώνοντας χαρακτηριστικά πως «η Γέφυρα πέρα από ένας σημαντικός αναπτυξιακός πυλώνας της περιοχής μας, είναι και ένας πολύτιμος συνεργάτης και κοινωνικός εταίρος».

Πρόκειται για την κάρτα «ΜΑΖΙ», η οποία θα ξεκινήσει να διατίθεται από το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, το οποίο συμπίπτει με το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και θα συνεχίσει να διατίθεται μέχρι και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

Κατ’ εξαίρεση, η κάρτα θα διατίθεται και για τις τρεις μέρες του τριημέρου, δηλαδή όχι μόνο το Σαββατοκύριακο, αλλά και τη Δευτέρα.

«Για την περιοχή μας ξεκινά ουσιαστικά η τουριστική σεζόν, ένας τομέας που η Περιφέρειά μας δίνει μεγάλο βάρος και προσπαθούμε με κάθε τρόπο μέσα από τη συνέργεια αυτή, να συμβάλλουμε στην ανάδειξη της τουριστικής ταυτότητας και στην ενίσχυση της κινητικότητας εντός της Δυτικής Ελλάδας» συμπλήρωσε ο Απ. Κατσιφάρας.

Είναι μια πρωτοβουλία που αφορά τόσο τους πολίτες και τους επισκέπτες που θέλουν να πηγαίνουν για μπάνιο και στα χωριά τους τα καλοκαίρια, όσο και για τους επαγγελματίες και τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στους τομείς τουρισμού και εστίασης.

katsifaras gefyra

Η συνεργασία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας με την ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. αποδεικνύεται και ενδυναμώνεται καθημερινά μέσα από τις δράσεις και τις συνέργειες που υλοποιούνται στην ευρύτερη περιοχή.

Στη συνάντηση που έγινε στα γραφεία της Περιφέρειας συμμετείχε επίσης, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας Κώστας Καρπέτας και ο Διευθυντής Εταιρικής Επικοινωνίας και Αειφόρου Ανάπτυξης της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. Γιάννης Φρέρης.

Η σχετική ανακοίνωση:

H ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. ανακοινώνει την ενεργοποίηση της 10ωρης θερινής -εκπτωτικής και μετ’ επιστροφής- κάρτας Σαββατοκύριακου «ΜΑΖΙ», από το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος (3-4-5 Ιουνίου).

Ειδικά μάλιστα για το συγκεκριμένο τριήμερο, η κάρτα θα διατίθεται (στην ίδια με πέρυσι τιμή των 13,60€) στα διόδια της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου για τρεις ημέρες, δηλαδή και Σάββατο και Κυριακή και Δευτέρα.

Φέτος, για πρώτη φορά, η Κάρτα «ΜΑΖΙ» ενεργοποιείται δύο εβδομάδες νωρίτερα από τις προηγούμενες χρονιές, προκειμένου να συνδυάσει την «πρεμιέρα» της με την πρώτη μεγάλη έξοδο του καλοκαιριού και την ουσιαστική έναρξη της τουριστικής σεζόν στη Δυτική Ελλάδα, ενώ θα διατίθεται μέχρι και την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου.

Η Κάρτα «ΜΑΖΙ» πρωτοεμφανίστηκε το 2011 ως 8ωρη και αποκλειστικά κυριακάτικη εκπτωτική επιλογή για τους θερινούς μήνες, αποτελώντας προϊόν διαλόγου της παραχωρησιούχου της Ζεύξης με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για την ενίσχυση της τουριστικής κινητικότητας μεταξύ των δύο ακτών του στενού Ρίου – Αντιρρίου. Στη συνέχεια έγινε «σαββατοκυριακάτικη»διευρύνοντας τη διάρκειά της από τις 8 στις 10 ώρες.

Από πέρυσι ο κύκλος συνέργειας γύρω από τη χρηστικότητα της κάρτας διευρύνθηκε με τη συμμετοχή των επαγγελματικών ενώσεων ξενοδόχων, καφεστιατόρων και εμπόρων της Πάτρας και της Ναυπακτίας, οι οποίοι έκτοτε συνεργούν τακτικά για την ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος της περιοχής, ενώ φέτος η συνεργασία διευρύνθηκε και σε διμερές επίπεδο μεταξύ της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. και των Επιμελητηρίων Αχαΐας και Αιτωλοακαρνανίας.  

Το αποτέλεσμα των σχετικών διεργασιών επισφραγίσθηκε με τη φετινή ανανεωμένη εκδοχή του προϊόντος, που παρουσιάστηκε σε συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κ. Α. Κατσιφάρα και τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ανάπτυξης και Επιχειρηματικότητας κ. Κ. Καρπέτα.

Το όλο εγχείρημα εντάσσεται στο στρατηγικό πλάνο οικειοθελούς ρεαλιστικής συνεισφοράς της ΓΕΦΥΡΑ Α.Ε. στην τουριστική ελκυστικότητα της περιοχής, το οποίο συνοδεύεται από την προσέλκυση διοργανώσεων μεγάλης εμβέλειας όπως το πολυαθλητικό event «THE BRIDGE EXPERIENCE», το οποίο επίσης κάνει τη δική του πρεμιέρα στις 8 & 9 Ιουλίου, αλλά και άλλα, τα οποία προσελκύσθηκαν χάρη σε πρωτοβουλίες της εταιρείας και πρόκειται να υλοποιηθούν εντός του θέρους.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους μαθητών από το ΕΠΑΛ Γυθείου

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους μαθητών από το ΕΠΑΛ Γυθείου Με εκπροσώπους μαθητών από το Επαγγελματικό Λύκειο Γυθείου συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, κ. Πέτρος Ανδρεάκος. Οι μαθητές ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη συνδρομή του Δήμου στην εκπαιδευτική εκδρομή που πραγματοποίησαν αλλά και τη για τη συνολική στήριξη του στα ζητήματα της

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (25/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 25 Aπριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30 όπως προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ. 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο