Έναρξη υποβολής αιτήσεων στο μεταπτυχιακό Σύγχρονες Ασύρματες Επικοινωνίες

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) “Σύγχρονες Ασύρματες Επικοινωνίες” (Modern Wireless Communications) του τμήματος Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών προκηρύσσει νέο κύκλο σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022.

Στόχος του Π.Μ.Σ. είναι η εκπαίδευση και κατάρτιση αποφοίτων πανεπιστημιακών και πολυτεχνικών σχολών στα ασύρματα συστήματα και δίκτυα νέας γενιάς καθώς και στις τεχνολογίες που συνθέτουν της κατεύθυνση των σύγχρονων και μελλοντικών κινητών επικοινωνιών (5G-6G).

Η χρονική διάρκεια φοίτησης στο Π.Μ.Σ. είναι ένα (1) έτος κατά το οποίο οι φοιτητές θα παρακολουθήσουν έξι (6) μαθήματα και θα εκπονήσουν τη μεταπτυχιακή τους διατριβή. Η φοίτηση στο Π.Μ.Σ. είναι δωρεάν.

Η περίοδος υποβολής αιτήσεων ξεκίνησε στις 12 Ιουλίου και θα ολοκληρωθεί στις 05 Σεπτεμβρίου 2021. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα σπουδών αλλά και τη διαδικασία αίτησης υποψηφιότητας υπάρχουν διαθέσιμες στο site του Π.Μ.Σ. https://wireless.uop.gr.  

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο