Σύμπραξη για νέο σχεδιασμό και καλύτερη εξυπηρέτηση του ΠΑΝ.ΠΕΛ. με την ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε.

Συνάντηση και σύσκεψη έλαβε χώρα πρόσφατα μεταξύ του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Κατσή Αθανάσιου και του Προέδρου της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. Νικολάου Κουτσόγιωργα.Σκοπός της συζήτησης ήταν για τον καλύτερο σχεδιασμό των Αστικών Λεωφορείων και γραμμών της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. για την καλύτερη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των αναγκών των φοιτητών του Πανεπιστημίου καθώς και του Διδακτικού & Διοικητικού προσωπικού.
Ο Πρόεδρος της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. Νίκος Κουτσόγιωργας εξήρε και συνεχάρη τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου για την έγκαιρη και εμπεριστατωμένη βούλησή του και θέση του, για καλύτερη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση τόσο των φοιτητών του όσο και εκείνων του προσωπικού του Πανεπιστημίου. Έθεσε δε εαυτόν και τις υπηρεσίες της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. στη διάθεση της Πρυτανείας όπου μαζί θα σχεδιάσουν τις νέες ανάγκες και τις κατάλληλες στάσεις στην πόλη της Τρίπολης, που θα εξυπηρετήσουν τον άνω σκοπό.
Η ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. χαιρετίζει αυτή την πρωτόγνωρη και ωραία πρωτοβουλία του κυρίου Πρύτανη του Πανεπιστημίου και υπόσχεται τα μέγιστα για την καλύτερη συγκοινωνιακή εξυπηρέτηση των φοιτητών - νέων και παλαιών - και προσωπικού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Για περισσότερες Πληροφορίες επικοινωνήστε στα Τηλ.: 2710 - 222 560 (Εσωτ.1) & 2710 - 230 145 - www.ktelarkadias.gr

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia