Ιουλίου 26, 2019

Κώστας Βλάσης: Είναι δεδομένο ότι το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θα λειτουργήσει στην Τρίπολη

Κώστας Βλάσης: Από την πρώτη στιγμή τάχθηκα υπέρ της ίδρυσης της Σχολής Επιστημών Υγείας με έδρα την Τρίπολη - όπως προβλεπόταν από το Ν. 4610/2019 – αλλά και υπέρ της λειτουργίας του τμήματος Νοσηλευτικής στην πόλη μας. 

Γι αυτό και τώρα, που κάποιοι επιμένουν να αναμοχλεύουν το θέμα ακόμα και μετά την κατάθεση των μηχανογραφικών, όπου περιλαμβάνεται η Νοσηλευτική Τρίπολης, δεν θα μπορούσα να μείνω αμέτοχος.

Είναι δεδομένο ότι το Τμήμα Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου θα λειτουργήσει στην Τρίπολη. Αυτό δεν αποτελεί απλώς μια προσωπική διαβεβαίωση που έλαβα, αυτό αποτελεί την απόδειξη ότι η ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας προχωρά με γνώμονα και πρώτη προτεραιότητα το συμφέρον και την προστασία των μαθητών, που τόσο ταλαιπωρήθηκαν τα τελευταία χρόνια από αιφνίδιες αποφάσεις και αλλαγές της τελευταίας στιγμής. Ο χώρος της Παιδείας απαιτεί μια σταθερή και μελετημένη πολιτική και αυτό θα κάνει πράξη η ΝΔ μακριά από ιδεολογικές αγκυλώσεις και μικροπολιτικά συμφέροντα.

Με «όπλο» την λειτουργία του Παναρκαδικού νοσοκομείου η Τρίπολη προσφέρει το κατάλληλο περιβάλλον και πληρεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για να φιλοξενεί το Τμήμα Νοσηλευτικής, όπου μπορεί να επιτευχθεί ακαδημαϊκό έργο υψηλού επιπέδου που θα συντελέσει στην αναβάθμιση του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου αλλά θα ενισχύσει και το ίδιο το Παναρκαδικό.

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia