Ιανουαρίου 24, 2021

Κατάληψη Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Πελλοποννήσου (video - pics)

Απριλίου 09, 2019

Κατάληψη Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών και ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου, από Τρίτη 9/4 έως Τετάρτη 10/4, πραγματοποίησε ως ένδειξη διαμαρτυρίας ο Σύλλογος Φοιτητών του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελλοποννήσου. 

Αρκετοί φοιτητές του τμήματος Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών του Πανεπιστημίου Πελλοποννήσου προχώρησαν στην κατάληψη των Οικονομικών & Διοικητικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου διαμαρτηρόμενοι για το νέο νομοσχέδιο του υπουργείου για το Τμήμα Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών και για την πόλη της Τρίπολης, που ετοιμάζει για ψήφιση το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, 

Οι φοιτητές δήλωσαν την οξύτατη δυσαρέσκεια τους για την προκλητική αδιαφορία του Υπουργείου προς τις - τεκμηριωμένες - απόψεις του Ιδρύματος τους, αλλά και για την έλλειψη ακαδημαϊκών κριτηρίων στο νέο νομοσχέδιο.

Το απόγευμα την Τρίτη 9/4/2019 θα πραγματοποιηθεί πορεία από την Πλατεία Πετρινού, προς το Δημοτικό Συμβούλιο της Τρίπολης, μία ώρα πριν την έναρξη του, με σκοπό την ηχηρή ανάδειξη των αιτημάτων τους στην καρδιά της πόλης και το δυναμικό παρόν της φοιτητικής κοινότητας στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Τέλος ανέφεραν ότι οι Φοιτητές δεν λέμε, απλά, ένα ηχηρό Όχι στην υποβάθμιση του Τμήματος μας. Αλλά, ένα ηχηρό Ναι στην Πολυτεχνική Σχολή, πενταετούς φοίτησης, με έδρα την Τρίπολη. Και σύμμαχος μας, απέναντι στα επικοινωνιακά τεχνάσματα και στις στρατηγικές υποβάθμισης, η θέληση μας, για ένα καλύτερο αύριο, και τα επιχειρήματα μας.

Προσθήκη σχολίου

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia