Δεκεμβρίου 14, 2018

Επίσκεψη και ομιλία στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών από τους πρέσβεις Τσεχίας και Σλοβακίας (video - pics)

Επίσκεψη και ομιλία στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών - Η Α.Ε. από τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Τσεχίας Jan Bondy και την Α.Ε. Πρέσβη της Δημοκρατίας της Σλοβακίας Iveta Hricova.

Την Παρασκευή το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε επίσκεψη - ομιλία στο τμήμα οικονομικών επιστημών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου από τον πρέσβη της Δημοκρατίας της Τσεχίας κ. Jan Bondy και την πρέσβη της Δημοκρατίας της Σλοβακίας κα. Iveta Hricova στα πλαίσια των δράσεων εξωστρέφειας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Ο πρόεδρος του τμήματος οικονομικών επιστημών κ. Θωμάκος σύστησε στους φοιτητές τους δύο εκλεκτούς προσκεκλημένους, οι οποίοι μίλησαν για τον τρόπο λειτουργίας των πανεπιστημίων και γενικά του συστήματος των δύο χωρών.

Μετά το τέλος των εισηγήσεων, φοιτητές που βρέθηκαν στην βιβλιοθήκη του πανεπιστημίου, εξέφρασαν τις απορίες τους προς τους δύο πρέσβεις.

Ήταν μία εκδήλωση από τις πολλές που πραγματοποιούνται στο πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, με σκοπό την εξωστρέφεια και την επικοινωνία των φοιτητών με ευρωπαϊκές κουλτούρες.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 14 Δεκεμβρίου 2018 16:43

Προσθήκη σχολίου

Make sure you enter the (*) required information where indicated.Basic HTML code is allowed.

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia