Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Ο φοιτητικός σύλλογος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου πραγματοποίησε στις 10 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00, στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης, ομιλία του κ. Νίκου Λυγερού με τίτλο «ΑΟΖ, Ενεργειακά και Στρατηγική».
Το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την Ελληνική Επιστημονική Ένωση Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση (ΕΤΠΕ), διοργανώνει στην Κόρινθο, στις 13 και 14 Δεκεμβρίου 2019, το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο “Ανοικτοί Εκπαιδευτικοί Πόροι και Ηλεκτρονική Μάθηση”.
Τη δέσμευση ότι θα προχωρήσουν με γρήγορους ρυθμούς από την πλευρά της Περιφέρειας οι διαδικασίες που αφορούν τις μελέτες για τη δημιουργία campus του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στις εγκαταστάσεις του παλιού Ψυχιατρείου Τρίπολης
Στην Τρίπολη, το Σάββατο 7/12/2019 στις 11:30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η  Γενική Συνέλευση των μελών των Αποφοίτων του Μεταπτυχιακού της Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (ΜΕ.ΔΗ.Δ.). Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης.
Τελετή υποδοχής πρωτοετών φοιτητών του Tμήματος Νοσηλευτικής πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, στο κτίριο του Τμήματος Οικονομικών Σχολών του Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στην Τρίπολη.
Αναστάτωση έχει προκαλέσει η είδηση της αναστολής νεοσύστατων τμημάτων του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε Τρίπολη, Άργος και Σπάρτη, που θα ξεκινούσαν τη λειτουργία τους από το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021. 
Το υπουργείο Παιδείας προχωρά άμεσα στην αναστολή της έναρξης λειτουργίας 37 τμημάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης που δημιουργήθηκαν – όπως αναφέρει – προεκλογικά για ψηφοθηρικούς λόγους από την προηγούμενη Κυβέρνηση, δίχως προηγούμενο σχεδιασμό και επαρκή τεκμηρίωση. 
Στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών για τους προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και διδακτορικούς φοιτητές, θα πραγματοποιηθεί διάλεξη από τον Καθηγητή κ.Henry Thompson*, με θέμα "Μακροοικονομικά της Ελλάδος εντός της Ζώνης του Ευρώ".
Το Γραφείο Υποστήριξης Ερευνών του ΕΛΚΕ ΕΑΠ με την υποστήριξη του Εργαστηρίου Μάνατζμεντ και Δημοσίας Διοίκησης της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου προκηρύσσουν τον 5ο Επιχειρηματικό Διαγωνισμό «Ανοικτοί Επιχειρηματικοί Ορίζοντες».  
Ο Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας) διοργανώνει το  ‘Brainfactory event - From Idea to Launch’ με στόχο να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εξελίξουν τις ικανότητες τους και να γνωρίσουν τα εργαλεία με τα οποία μπορούν να αποκτήσουν την πιο περιζήτητη δεξιότητα του 21ου αιώνα - την επιχειρηματική σκέψη!
Σελίδα 1 από 25

logofootermedia