Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Νίκος Γόντικας απαντώντας σε σχετική ερώτηση για την επίθεση που δέχτηκε από Νικολάκου-Γιαννακούρα στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου ανέφερε:
“Σύννεφα” σηκώθηκαν στην επιχειρούμενη συγχώνευση των δύο Ιδρυμάτων
Πρωτοβουλία για την ίδρυση Κτηνιατρικής Σχολής στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου.
Επίσκεψη και ομιλία στο Τμήμα Οικονομικών Επιστημών - Η Α.Ε. από τον Πρέσβη της Δημοκρατίας της Τσεχίας Jan Bondy και την Α.Ε. Πρέσβη της Δημοκρατίας της Σλοβακίας Iveta Hricova.
Εργαστήριο Γνώσης και ΑBεβαιότητας - ΓΑΒ LAB: Υπάρχουν άραγε παιδιά που αναρωτιούνται τι να είναι αυτή η επαυξημένη πραγματικότητα; Ε, αν υπάρχουν, καιρός να το αλλάξουμε!
Προτείνεται η λειτουργία 7 νέων τμημάτων σε σχέση με αυτά που έχουν σήμερα συνολικά και τα δύο Ιδρύματα, η έδρα θα είναι η Τρίπολη, Πολυτεχνική Σχολή με δύο τμήματα στην Τρίπολη, 8 τμήματα στην Καλαμάτα.
Η σημαντικότερη ανακοίνωση μετά από εκείνες της ίδρυσης του ΤΕΙ Καλαμάτας και του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου πριν από αρκετά χρόνια είναι αυτή της συγχώνευσής τους, διότι έτσι το νέο Ίδρυμα θα είναι πιο ισχυρό, ενώ η Καλαμάτα θα είναι ακόμα πιο κερδισμένη, μιας και θα αρχίσουν τη λειτουργία τους δύο ακόμα…
Τελετή ονοματοδοσίας, αφιερωμένη στη μνήμη του τέως Προέδρου της Δ.Ε. και Αειμνήστου Καθηγητή Κωνσταντίνου Α. Δημόπουλου, έγινε στο κτίριο της Πρυτανείας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου την Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2018.
Την Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο της Σχολής Οικονομίας, Διοίκησης και Πληροφορικής του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου ενημερωτική εκδήλωση σχετικά με το Πρόγραμμα Ψυχολογικής Υποστήριξης Φοιτητών το οποίο τελείται σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου.
Tην Πέμπτη 18 Νοεμβρίου, στις 10:00, στην αίθουσα I-15, θα γίνει το καθιερωμένο πλέον Open Day.
Σελίδα 1 από 18

logofootermedia