Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Το Γραφείο Υποστήριξης Ερευνών του ΕΛΚΕ ΕΑΠ με την υποστήριξη του Εργαστηρίου Μάνατζμεντ και Δημοσίας Διοίκησης της Σχολής Κοινωνικών Επιστημών του ΕΑΠ και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου προκηρύσσουν τον 5ο Επιχειρηματικό Διαγωνισμό «Ανοικτοί Επιχειρηματικοί Ορίζοντες».  
Ο Youth Entrepreneurship Club (Σύλλογος Νεανικής Επιχειρηματικότητας) διοργανώνει το  ‘Brainfactory event - From Idea to Launch’ με στόχο να βοηθήσει τους συμμετέχοντες να εξελίξουν τις ικανότητες τους και να γνωρίσουν τα εργαλεία με τα οποία μπορούν να αποκτήσουν την πιο περιζήτητη δεξιότητα του 21ου αιώνα - την επιχειρηματική σκέψη!
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΡΑΜΑΤΙΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΣΤΗ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗ από μεταπτυχιακούς του Τμήματος θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στα Καταστήματα Κράτησης Ναυπλίου και Τίρυνθας
Συνάντηση και σύσκεψη έλαβε χώρα πρόσφατα μεταξύ του Πρύτανη του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Κατσή Αθανάσιου και του Προέδρου της ΚΤΕΛ Ν. Αρκαδίας Α.Ε. Νικολάου Κουτσόγιωργα.
Σήμερα Κυριακή 01/09 αναλαμβάνουμε και επίσημα τα ηνία της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Η μη κερδοσκοπική δράση «StudyinGreece», το Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου και το εκπαιδευτικό ινστιτούτο «MuseAcademy» της Κίνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουν την πρώτη διοργάνωση Θερινού Σχολείου Δράματος για Κινέζους σπουδαστές στην Ελλάδα, το οποίο λαμβάνει χώρα στο Ναύπλιο από τις 27 Ιουλίου έως τις 4 Αυγούστου…
Η παράδοση-παραλαβή των κτιριακών υποδομών του τέως Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης στο Πανεπιστήμιο της Πελοποννήσου, είναι γεγονός.
Κώστας Βλάσης: Από την πρώτη στιγμή τάχθηκα υπέρ της ίδρυσης της Σχολής Επιστημών Υγείας με έδρα την Τρίπολη - όπως προβλεπόταν από το Ν. 4610/2019 – αλλά και υπέρ της λειτουργίας του τμήματος Νοσηλευτικής στην πόλη μας. 
Ανάρτηση στο facebook του βουλευτή Λακωνίας του ΣΥΡΙΖΑ Σταύρου Αραχωβίτη κατόπιν της συνάντησης με την πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, για το θέμα τη Νοσηλευτική Σχολή του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Την ΔΕΥΤΕΡΑ, 29 ΙΟΥΛΙΟΥ 2019 στο Προαύλιο του Ι.Ν. Αγ. Σπυρίδωνος στο ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΤΡΙΠΟΛΗΣ  στις 18.00 πραγματοποιείται εκδήλωση για τη μεταβίβαση του Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Τρίπολης στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου
Σελίδα 1 από 24

logofootermedia