Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΠΜΣ) «Οργάνωση και Διαχείριση Αθλητικών Δραστηριοτήτων για Άτομα με Αναπηρίες (Α.με.Α.)» του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προκηρύσσει, για το ακαδημαϊκό έτος 2020 - 2021, σαράντα (40) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών.
Σύμφωνα με το ΦΕΚ783/10-03-2020, σας ενημερώνουμε ότι για την προστασία της υγείας των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας, δεν θα επιτρέπεται η παραμονή στα εστιατόρια του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.
Αντικείμενο του ΔΔΠΜΣ είναι η παραγωγή και μετάδοση γνώσεων και δεξιοτήτων και η ανάπτυξη τεχνογνωσίας, μεθοδολογιών, λειτουργικών εργαλείων και εν γένει ερευνητικών αποτελεσμάτων στο διεπιστημονικό πεδίο των σπουδών στην Τοπική και Περιφερειακή Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση.
Σύμβουλο της Περιφέρειας Πελοποννήσου στα θέματα της μετάβασης στη μεταλιγνιτική εποχή θα αποτελέσει το Κέντρο Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών (ΚΕΠΕ).
Επιστολή του ΔΣ του Σωματείου Προσωπικού Πανεπιστημίου Πελοποννήσου για την αργία των Τριών Ιεραρχών.
Ο φοιτητικός σύλλογος του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου πραγματοποίησε στις 10 Ιανουαρίου 2020, ημέρα Παρασκευή και ώρα 17:00, στο αμφιθέατρο του Πνευματικού Κέντρου Τρίπολης, ομιλία του κ. Νίκου Λυγερού με τίτλο «ΑΟΖ, Ενεργειακά και Στρατηγική».
Το Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, σε συνεργασία με την Ελληνική Επιστημονική Ένωση Τεχνολογιών Πληροφορίας και Επικοινωνιών στην Εκπαίδευση (ΕΤΠΕ), διοργανώνει στην Κόρινθο, στις 13 και 14 Δεκεμβρίου 2019, το 2ο Πανελλήνιο Συνέδριο “Ανοικτοί Εκπαιδευτικοί Πόροι και Ηλεκτρονική Μάθηση”.
Τη δέσμευση ότι θα προχωρήσουν με γρήγορους ρυθμούς από την πλευρά της Περιφέρειας οι διαδικασίες που αφορούν τις μελέτες για τη δημιουργία campus του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στις εγκαταστάσεις του παλιού Ψυχιατρείου Τρίπολης
Στην Τρίπολη, το Σάββατο 7/12/2019 στις 11:30 το πρωί, θα πραγματοποιηθεί η  Γενική Συνέλευση των μελών των Αποφοίτων του Μεταπτυχιακού της Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (ΜΕ.ΔΗ.Δ.). Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημαρχείου Τρίπολης.
Τελετή υποδοχής πρωτοετών φοιτητών του Tμήματος Νοσηλευτικής πραγματοποιήθηκε τη Παρασκευή 8 Νοεμβρίου, στο κτίριο του Τμήματος Οικονομικών Σχολών του Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου, στην Τρίπολη.
Σελίδα 1 από 25

Εγγραφείτε και διαβάστε τις σημαντικότερες ειδήσεις

fb yt
insta twiter

logofootermedia