Υπογράφηκε από τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα το τεχνικό δελτίο του έργου επισκευής του κρηπιδώματος στον παλιό προσήνεμο μώλο του λιμανιού της Κυπαρισσίας.

Μια σειρά από έργα, μεγάλα αλλά και μικρά, που στόχο έχουν τη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη, αλλά και τη δημιουργία υποδομών για το μέλλον, ανακοίνωσε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας. Μεταξύ αυτών, φυσικό αέριο, δρόμοι, δομές υγείας αλλά και διαχείριση απορριμμάτων.

Η αυξάνουσα τάση των κρουσμάτων κορονοϊού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου καταδεικνύει την ανάγκη να θεσμοθετηθεί νοσοκομείο αναφοράς, δεδομένου ότι σε αυτή συνυπάρχουν δύο δομές φιλοξενίας μεταναστών, πολλοί καταυλισμοί ρομά, αλλά και σημαντικός αριθμός αλλοδαπών εργατών γης -δηλαδή άνθρωποι με πενιχρή οικονομική δυνατότητα για νοσηλεία μακριά από τον χώρο διαμονής τους.

Το “Πάσχα του καλοκαιριού” αποκαλείται η αυριανή γιορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, τον Δεκαπενταύγουστο.

Επιπλέον 12 κρούσματα του νέου κορονοϊού καταγράφηκαν στην Περιφέρεια Πελοποννήσου την Πέμπτη 13 Αυγούστου, ανεβάζοντας σε 255 τον αριθμό των προσβληθέντων.

Με 4 εκατ. ευρώ από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Δυτική Ελλάδα 2014-2020» χρηματοδοτούνται δράσεις για τη διαχείριση βιοαποβλήτων στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.

Πρόσκαιρη μεταβολή του καιρού προβλέπεται από αργά το απόγευμα του Δεκαπενταύγουστου στη βόρεια Ελλάδα με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές, που θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις και πρόσκαιρα από ισχυρούς ανέμους.

Εκκληση προς τους πολίτες της Περιφέρειας Πελοποννήσου να είναι σχολαστικοί και προσεκτικοί στην τήρηση των μέτρων αυτοπροστασίας εναντίον της διάδοσης του νέου κορονοϊού -τα κρούσματα του οποίου βαίνουν συνεχώς αυξανόμενα- απηύθυνε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στην Καλαμάτα το μεσημέρι σήμερα, Πέμπτη 13 Αυγούστου.

Η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες γιορτές της χριστιανοσύνης.

Συνελήφθησαν σαράντα ένα (41) άτομα, προσήχθησαν ενενήντα (90) και έ γινε έλεγχος σε χίλια πενήντα εννέα (1059).

Σελίδα 1 από 816

logofootermedia