Την διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να αυξηθεί η τιμή του ρεύματος έδωσε σήμερα, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Γιώργος Σταθάκης.

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε την Τετάρτη 20 Μαρτίου 2019, ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Νίκος Γόντικας αναφέροντας τα εξής:

Δήλωση Γιάννη Μπουντρούκα για την ΔΕΗ Μεγαλόπολης: "Καμία πρόταση δεν ακούμε από τον κυβερνητικό υποψήφιο Περιφερειάρχη, η ΔΕΗ Μεγαλόπολης απαξιώνεται καθημερινά".

Συμφωνία συνεργασίας μεταξύ του Υπουργείου Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, υπέγραψαν σήμερα ο Υπουργός κ. Μιχάλης Καλογήρου και ο πρόεδρος του ΟΕΕ κ. Κωνσταντίνος Κόλλιας.

Την Άννα Τσουραπά, για την Π.Ε. Κορινθίας, στις ερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Μαΐου, ανακοίνωσε ο Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με τη ΝΔ Παναγιώτης Νίκας. 

Ο Χώρος Καινοτομίας του ΓΑΒ LAB στο Ναύπλιο προσφέρει δωρεάν μαθήματα ρομποτικής για μαθητές δημοτικού.

Στην Τρίπολη θα βρεθεί την Πέμπτη 21 Μαρτίου ο Υφυπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Στάθης Γιαννακίδης. Θα συμμετάσχει σε Ενημερωτική εκδήλωση για τις δράσεις και τα έργα του Επιχειρησιακού Προγράμματα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη» (ΕΠ ΥΜΕΠΕΡΑΑ)  2014-2020 στην Περιφέρεια Πελοπονήσου.

Με τις πρώτες αξιολογήσεις και παρατηρήσεις που υποβλήθηκαν στη γραμματεία της εκδήλωσης ξεκίνησε τυπικά η δημόσια διαβούλευση με την τοπική κοινωνία για τη διαμόρφωση του Περιαστικού Πάρκου στη βόρεια είσοδο της Πάτρας και την ανάπτυξη Οικοτουριστικού Πάρκου στο χώρο γύρω απ’ το Φράγμα Πείρου-Παραπείρου

Τελεφερίκ κατά μήκος του ποταμού Μειλίχου, υπογειοποίηση της Νέας Εθνικής Οδού Αθηνών – Πατρών στην είσοδο της Πάτρας, ανάδειξη της Ρωμαϊκής Γέφυρας και αξιοποίηση της βίλλας Φέγγου είναι ορισμένες μόνο από τις αρχιτεκτονικές ιδέες – προτάσεις που κατατέθηκαν στο πλαίσιο της «Μελέτης ενοποίησης σημείων ενδιαφέροντος και ανάπλασης της περιοχής πέριξ του Αρχαιολογικού Μουσείου Πατρών» και οι οποίες θα τεθούν σε δημόσια διαβούλευση.

Σελίδα 1 από 624

logofootermedia