Τeachers4Europe: «Setting an Agora for democratic culture»

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού προγράμματος ΚΑ3 των Τeachers4Europe με τίτλο: «Setting an Agora for democratic culture» οι Ambassadors Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης τριών Νομών της Ελλάδας μαζί με τους Τeachers4Europe ενώνουν τις δυνάμεις τους και δημιουργούν με κοινούς θεματικούς άξονες έργα-προτάσεις για την Ευρώπη.

Η Κλεοπάτρα Βασιλείου, Διευθύντρια Εκπαίδευσης Άρτας, μία από τους Ambassadorς για την Ήπειρο, ο Αθανάσιος Κατσίμπελης, Διευθυντής του Δημοτικού Σχολείου Σκουροχωρίου, Ambassador για τον νομό Ηλείας και η Ελένη Κανακάρη, Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου παραλίας Βέργας,  Ambassador για τον νομό Μεσσηνίας, δημιουργούν μια γέφυρα συνεργασίας με κοινά έργα και κοινούς στόχους.

Σε πείσμα των δύσκολων καιρών που διανύουμε ονειρευόμαστε έναν καλύτερο κόσμο με δημοκρατικές αξίες, με σεβασμό στον άνθρωπο και στο περιβάλλον και στόχο μας έχουμε την ευαισθητοποίηση όλης της Ευρωπαϊκής κοινότητας.

Οι Τeachers4Europe είναι η βάση για να αλληλεπιδράσουμε  με άλλα σχολεία από διαφορετικά κοινωνικο-πολιτισμικά περιβάλλοντα  ώστε να μας δοθεί η ευκαιρία να δημιουργήσουμε δίκτυα διεθνών επαφών. Στόχος μας είναι, μέσα από ένα πρόγραμμα που αφορά στην μεταρρυθμιστική πολιτική σε ευρωπαϊκό επίπεδο, να συμμετάσχουμε ενεργά στην ευρωπαϊκή κοινωνία και να αναπτύξουμε το αίσθημα της ευρωπαϊκής ιθαγένειας και ταυτότητας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο