Πήρε φωτιά μπαταρία iPhone κι εκκενώθηκε κατάστημα της Apple

Μία μπαταρία από iPhone που πήρε φωτιά προκάλεσε την εκκένωση καταστήματος της Apple στη Ζυρίχη, το απόγευμα της Τρίτης. Σύμφωνα με την αστυνομία της πόλης, οι 50 πελάτες και οι υπάλληλοι του καταστήματος αναγκάστηκαν να βγουν από αυτό, καθώς η μπαταρία που είχε υπερθερμανθεί άρχισε να βγάζει καπνούς. 

Υπάλληλος που επιχειρούσε εκείνη την στιγμή να την αφαιρέσει από το κινητό, έπαθε ελαφριά εγκαύματα. «Επτά άνθρωποι έλαβαν ιατρική βοήθεια, κανένας εξ αυτών όμως δεν νοσηλεύτηκε», δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Μάρκο Μπίκα. 

Σύμφωνα με τον Μπίκα, ειδικοί προσπαθούν να βρουν τους λόγους για τους οποίους υπερθερμάνθηκε η μπαταρία. Η Apple δεν έχει προβεί ακόμη σε κανένα σχόλιο. 

insider.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...

Χορηγός η Παγκρήτια Τράπεζα στην έκθεση «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO»

Η «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ EXPO», έχει κερδίσει πλέον τη θέση της...
Μετάβαση στο περιεχόμενο