Η ‘πικρή’ αλήθεια του σύγχρονου τρόπου ζωής μέσα σε 4 λεπτά

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τι σημαίνει ευτυχία για τη σύγχρονη κοινωνία; Ο Βρετανός καλλιτέχνης, Στιβ Κατς, παρουσιάζει την ωμή αλήθεια σε μια μικρού μήκους ταινία που σίγουρα θα σας προβληματίσει.

[iframe src=”https://player.vimeo.com/video/244405542″ width=”650″ height=”365″ frameborder=”0″ webkitallowfullscreen mozallowfullscreen allowfullscreen ]

Που αναζητούμε σήμερα την ευτυχία; Στη σημερινή κοινωνία όλοι τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ σε μια κούρσα που τελικά καταλήγει σε ένα διαρκές κυνήγι υλικών αγαθών. Ένα καλό αυτοκίνητο, καριέρα, ψώνια που τελικά δε φέρνουν την ευτυχία κάνοντας μας να την αναζητήσουμε στο αλκοόλ, και τα ψυχοφάρμακα και στο τέλος παγιδευμένοι συνεχίζουμε να ζούμε σαν μηχανές που δουλεύουν απλά για τα χρήματα, χάνοντας ουσιαστικά την ουσία της πραγματικής ευτυχίας που κρύβεται αλλού.

Τα παραπάνω καυτηριάζει με ωμό τρόπο ο καλλιτέχνης Στιβ Κατς που δημιούργησε ένα animation που παρομοιάζει τους ανθρώπους με ποντίκια και αξίζει να δείτε.

news247.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: «Οραματιζόμαστε τον τόπο μας, την Πελοπόννησο, σε ρόλο σημαιοφόρου»

Στην εκδήλωση του επιμελητηρίου Κορινθίας με θέμα: «Από την Ευρώπη των κρίσεων, στην Ευρώπη των λύσεων», παραβρέθηκε ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Δημήτρης Πτωχός, την Τετάρτη 17 Απριλίου. Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων, παρουσία, ως κεντρικού ομιλητή, του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την Προώθηση του Ευρωπαϊκού Τρόπου Ζωής Μαργαρίτη Σχοινά, ο Περιφερειάρχης αναφέρθηκε στο ρόλο της Πελοποννήσου

Πρώτο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Με χαιρετισμούς εκ μέρους της κυβέρνησης και των κομμάτων,...

Νεκρός 22χρονος δικυκλιστής μετά από σφοδρή σύγκρουση με Ι.Χ στην Π.Ε.Ο Αθηνών – Κορίνθου

Νεκρός ένας 22χρονος δικυκλιστής από την Κόρινθο. Η μηχανή...

ΚΥΠΕΛΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ: Στα προημιτελικά ο ΑΣΤΕΡΑΣ!

Η γυναικεία ομάδα του ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ επικράτησε με 3-0...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο