Pokemon GO: Η νέα τρέλα κυκλοφόρησε και στην Τριπολη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Pokemon GO είναι σίγουρα ένα από τα πιο πετυχημένα mobile games, που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ και πολλοί το αποκαλούν «φαινόμενο».

Πόλοι είναι αυτοί που ασχολούνται εντατικά με το κυνήγι Pokemon και στην πόλη της Τρίπολης.
Αρκετά συχνά βλέπουμε άτομα συνήθως νεαρής ηλικίας  (παίκτες)  με το τηλέφωνο στο χέρι να περιηγούνται σε πραγματικές συνθήκες, στο σπίτι τους, στο δρόμο, στο σουπερμάρκετ  κάποιοι ακόμη και στο νοσοκομείο  με μια ειδική αποστολή: να ανακαλύψουν και να πιάσουν όσα περισσότερα Pokémon μπορούν..

Το pna.gr  έκανε μια έρευνα και βρήκε διάφορα σημεία της πόλης που εικονίζονται μέσα από το παιχνίδι.

{gallery}pocemongo{/gallery}

Οι servers του παιχνιδιού δεν αντέχουν την αφόρητη πίεση, καθώς συχνά εμφανίζεται μήνυμα στους παίκτες, που τους εμποδίζει να παίξουν γι’ αυτό το λόγο. Ούτε η Niantic, αλλά ούτε και η The Pokemon Company περίμεναν αυτήν την επιτυχία.

Το παιχνίδι έγινε διαθέσιμο και στη χώρα μας από το Σάββατο, 16 Ιουλίου, ενώ πλέον μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν από το Play Store, αν έχετε Android συσκευή ή από το iTunes, αν έχετε iOS συσκευή.

Σύμφωνα με οικονομικούς αναλυτές, το παιχνίδι δημιουργεί έσοδα που αγγίζουν τα 5 εκ. δολάρια κάθε μέρα. Επίσης έχει ξεπεράσει σε downloads το Tinder, ενώ σύμφωνα με την Google περισσότερος κόσμος πλέον ψάχνει τον όρο «Pokemon GO» παρά «porn».

Τέλος, έχει δημιουργηθεί ένα site, απ’ όπου μπορείτε να αντλήσετε πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τα επιτεύγματα του Pokemon GO και μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ.

{gallery}pocemon_tripoli{/gallery}

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους μαθητών από το ΕΠΑΛ Γυθείου

Συνάντηση Δημάρχου με εκπροσώπους μαθητών από το ΕΠΑΛ Γυθείου Με εκπροσώπους μαθητών από το Επαγγελματικό Λύκειο Γυθείου συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του ο Δήμαρχος Ανατολικής Μάνης, κ. Πέτρος Ανδρεάκος. Οι μαθητές ευχαρίστησαν τον Δήμαρχο για τη συνδρομή του Δήμου στην εκπαιδευτική εκδρομή που πραγματοποίησαν αλλά και τη για τη συνολική στήριξη του στα ζητήματα της

Κατεπείγουσα συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου (25/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 25 Aπριλίου 2024 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14.30 όπως προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε κατεπείγουσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα πραγματοποιηθεί δια ζώσης κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ. 67 παρ. 5 του Ν. 3852/2010

Συνάντηση του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Βλάση Τσιώτο, Σπύρο Σταματόπουλο και Κώστα Φρούσιο

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης Βλάση Τσιώτο, τον Δήμαρχο Σικυωνίων Σπύρο Σταματόπουλο και τον Δήμαρχο Νεμέας Κώστα Φρούσιο, πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Η συνεργασία των Δήμων και της Περιφέρειας προχωρά με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία των προτάσεων ΒΑΑ (Βιώσιμη Αστική Ανάπτυξη) και

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Δημήτρη Πτωχού με τους Δημάρχους Νίκο Σταυρέλη και Γιώργο Γκιώνη

Συνάντηση εργασίας του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού με τον Δήμαρχο Κορινθίων, Νίκο Σταυρέλη και τον Δήμαρχο Λουτρακίου-Περαχώρας-Αγίων Θεοδώρων, Γιώργο Γκιώνη (διαδικτυακά), πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 23 Απριλίου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη. Στη συνάντηση έγινε μία προεργασία των έργων ΟΧΕ (Ολοκληρωμένες Χωρικές Επενδύσεις) που θα προταθούν ώστε να χρηματοδοτηθούν από το ΕΣΠΑ 2021-2027 της Περιφέρειας

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο