Καιρός: Τρέξτε στην παραλία – Καμίνι από σήμερα η χώρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στα ύψη από σήμερα και πάλι ο υδράργυρος – Δείτε σε ποιες περιοχές θα ξεπεράσει τους 37 βαθμούς Κελσίου


Γενικά αίθριος αναμένεται σήμερα, Κυριακή (10/07/2016) ο καιρός στις περισσότερες περιοχές της χώρας. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι στο νοτιοανατολικό Αιγαίο μέχρι 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα παρουσιάσει μικρή άνοδο.

Στην Αττική, σύμφωνα με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), ο καιρός αίθριος. Οι άνεμοι βόρειοι βορειοανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά τοπικά 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 35 βαθμούς Κελσίου. Στα ανατολικά η μέγιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Μακεδονία, Θράκη
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα δυτικά ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και βαθμιαία από το μεσημέρι στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 20 έως 35 και τοπικά στην κεντρική Μακεδονία 36 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

νησιά Ιόνιου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ορεινά. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ και από το μεσημέρι στο Ιόνιο δυτικοί βορειοδυτικοί 4 και πρόσκαιρα έως 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 21 έως 37 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος
Γενικά αίθριος. Οι άνεμοι μεταβλητοί 3 με 4 και στα ανατολικά και νότια βόρειοι μέχρι 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 22 έως 36 και τοπικά 37 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη
Αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 και την ήμερα έως 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 23 έως 32 και στη νότια Κρήτη τοπικά έως 35 βαθμούς Κελσίου.

νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα
Αίθριος. Οι άνεμοι από βόρειες διευθύνσεις 5 με 6 μποφόρ. Η θερμοκρασία από 24 έως 34 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο, Δευτέρα (11-07) ο καιρός προβλέπεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά με μικρή πιθανότητα πρόσκαιρων βροχών στα βορειοδυτικά ορεινά. Οι άνεμοι στα δυτικά μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ, στα ανατολικά από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και πρόσκαιρα στο Αιγαίο τοπικά 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία χωρίς αξιόλογη μεταβολή.

newsbomb.gr
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο