ΑρχικήΕΙΔΗΣΕΙΣΕλλάδαCoffee Business Awards 2022

Coffee Business Awards 2022

Πλησιάζει η τελετή ανάδειξης των κορυφαίων του κλάδου της καφεστίασης! Η σκληρή δουλειά των εισαγωγέων καφέ, των roasters, των προμηθευτών εξοπλισμού και αναλώσιμων, των ιδιοκτητών αλυσίδων café και coffee shops, θα επιβραβευθεί στη λαμπερή νύχτα των Coffee Business Awards 2022.

Καλείστε να μπείτε στο ethosevents.eu έως την Παρασκευή 18 Νοεμβρίου στις 16:00 και να αναδείξετε τους κορυφαίους του κλάδου με την ψήφο σας! Η ψηφοφορία του κοινού επηρεάζει κατά 40% τη συνολική βαθμολογία. Το 60% της συνολικής βαθμολογίας διαμορφώνεται από την πολυμελή κριτική επιτροπή των βραβείων, η οποία αποτελείται από εξέχουσες προσωπικότητες του κλάδου της καφεστίασης και σημαντικές προσωπικότητες από τον ακαδημαϊκό και επιχειρηματικό κόσμο.

Μπορείτε να δείτε την κριτική επιτροπή στον σύνδεσμο: https://bit.ly/3EdoAGF

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά, η ethosEVENTS διοργανώνει τα Coffee Business Awards (#coba22) σε συνεργασία με το περιοδικό Coffee+Brunch Magazine και το portal coffeemag.gr. Η τελετή #coba22 θα διεξαχθεί την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου στο Divani Apollon Palace & Thalasso, με φυσική παρουσία καθώς και με παράλληλη online μετάδοση από το LiveOn Expo Complex, το καινοτόμο 3D εκθεσιακό και συνεδριακό κέντρο της LiveOn, της ψηφιακής πλατφόρμας επιχειρηματικής επικοινωνίας και εκδηλώσεων.

Μπορείτε επίσης να δηλώσετε τη συμμετοχή σας και να βρεθείτε ανάμεσα στους κορυφαίους και τους βραβευθέντες της λαμπερής βραδιάς στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://ethosevents.eu/coffee-business-awards-2022-dilosi-symmetochis/

Μετάβαση στο περιεχόμενο