Power Pass: Έως τις 26 Σεπτεμβρίου οι τελευταίες πληρωμές – Γιατί υπήρξαν καθυστερήσεις

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Εντός ολίγων ημερών  θα καταβληθούν τα ποσά του Power Pass σε όσους δεν έχουν λάβει ακόμα την επιδότηση.

Η καταβολή θα γίνει έως τη Δευτέρα, 26 Σεπτεμβρίου στους δικαιούχους καθώς, όπως είπε ο υπουργός Οικονομικών, Χρήστος Σταϊκούρας στον ΑΝΤ1, η εταιρεία που ανέλαβε το έργο είχε πρόβλημα με την άντληση στοιχείων με ένα συγκεκριμένο πάροχο.

Υπάρχουν εκκρεμότητες για τις πληρωμές του Ιουνίου όσον αφορά στο Power Pass αλλά και κάποιες άλλες που αφορούν στο προηγούμενο εξάμηνο είπε ο υπουργός Οικονομικών και πρόσθεσε:

«Yπήρχε ένα πρόβλημα στον ανάδοχο σχετικά με την άντληση στοιχείων από έναν πάροχο. Πληροφορήθηκα ότι ο πάροχος πήρε τα στοιχεία αυτά. Η απάντηση είναι ότι το αργότερο τη Δευτέρα θα καταβληθούν τα συγκεκριμένα χρηματικά ποσά. Τα υπόλοιπα χρήματα του Power Pass».

Πηγή : protothema.gr

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο