Η ΔΕΗ βάζει πλάτη για την οικονομική ανακούφιση και την ανάπτυξη!!!

Μετά από 34 συνεχόμενες αυξήσεις, τα σαράντα τελευταία χρόνια, η ΔΕΗ για πρώτη φορά μειώνει κατά 15% τα τιμολόγιά της σε όλους τους συνεπείς πελάτες της με τη πρακτική της έκπτωσης!!!

Είναι μία κίνηση της νέας Διοίκησης της επιχείρησης, με Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο τον δικό της Άνθρωπο, τον εργαζόμενο για 35 χρόνια στη ΔΕΗ, τον Μανώλη Παναγιωτάκη!

Είναι μία κίνηση που στοχεύει να βοηθήσει στην οικονομική ανακούφιση των νοικοκυριών, των ελεύθερων επαγγελματιών, των μικρών και μεγάλων επιχειρήσεων και γενικά να δώσει μία ώθηση στην ανάπτυξη μειώνοντας το λειτουργικό κόστος της παραγωγής πλούτου!

Βέβαια μία τέτοια κίνηση μείωσης του κόστους της ηλεκτρικής κατανάλωσης, για πρώτη φορά ύστερα από δεκάδες χρόνια, δεν περιμένουμε να τη προβάλουν τα Μέσα Μαζικής Τρομοκράτησης του λαού!

Αυτά είναι στημένα να μιλάνε μόνο για φοροκαταιγίδες!

Θα πρέπει να γνωρίζουμε όλοι μας ότι η συνολική έκπτωση που θα κάνει η ΔΕΗ στη διάρκεια του χρόνου, είναι πολύ μεγαλύτερη σε οικονομικό όφελος, από την επιβάρυνση που θα έχει μία οικογένεια εξ αιτίας της αύξησης του ΦΠΑ κατά μία μονάδα στα είδη που έχει ανάγκη ένα σπίτι, μία τετραμελής οικογένεια!

Αλλά που να βρεθεί στη χώρα μας τέτοιο φιλότιμο, από τους διεφθαρμένους και διαπλεκόμενους ιδιοκτήτες των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης!!!

Τρίπολη 10-6-2016 Τάσος Παπαζαχαρίας

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Καλαμάτα: Έκρηξη από γκαζάκι σε διαμέρισμα

Μεγάλη αναστάτωση επικράτησε αργά το απόγευμα της Τετάρτης 27/3...

ΕΟΣ Τρίπολης: Πεζοπορική διαδρομή από τη Νυμφασία έως τα Μαγούλιανα

Ο ΕΟΣ Τρίπολης προσκαλεί τα μέλη και τους φίλους...

Δημοτική Αστυνομία: Έκλεισαν οι αιτήσεις για 1.213 προσλήψεις

Ολοκληρώνονται σήμερα Τετάρτη, 27 Μαρτίου οι αιτήσεις στο ΑΣΕΠ...
Μετάβαση στο περιεχόμενο