To ΠΑΜΕ Αρκαδίας καλή όλους και όλες στην απεργιακή συγκέντρωση στη Πλατεία Αγ. Βασιλείου.

Τετάρτη 8 Ιούνη – 24ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ στη δημόσια Υγεία-Πρόνοια- Παιδεία (Π.Ε.)

Όλοι και όλες στη μάχη για την επιτυχία της απεργίας! Απεργιακή συγκέντρωση 10:30 π.μ- Πλατεία Αγ. Βασιλείου. Εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι…

Η κατάσταση σε Υγεία – Πρόνοια και Παιδεία έχει φτάσει στο απροχώρητο! Πρόκειται για κρίσιμους τομείς που επηρεάζουν την καθημερινότητα της λαϊκής οικογένειας, όλων των ανθρώπων του μόχθου.

Το σημερινό χάλι σε Υγεία – Παιδεία μας αφορά όλους!

Το νιώθουμε στην τσέπη μας, στις ζωές τις δικές μας και των οικείων μας!

Συμμετέχουμε μαζικά και αξιοποιούμε όπου έχουν προκηρυχτεί στάσεις εργασίας και συμμετέχουμε στην απεργιακή συγκέντρωση που οργανώνει το ΠΑΜΕ την Τετάρτη 8 Ιούνη για το θέμα της υγείας στις 10.30 το πρωί στην πλατεία Αγ. Βασιλείου στην Τρίπολη. Ιδιαίτερο κάλεσμα απευθύνουμε στους Υγειονομικούς και Εκπαιδευτικούς που έχουν προκηρύξει 24ωρη Απεργία.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ συνεχίζει στον ίδιο δρόμο την πολιτική των περικοπών και των μηδενικών διορισμών των προκατόχων της. Εξάλλου, το 3ο Μνημόνιο που το ψήφισαν από κοινού ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ – ΝΔ – ΠΑΣΟΚ – ΠΟΤΑΜΙ προτάσσει:

Το σχολείο της «αγοράς», της Ε.Ε. και του ΟΟΣΑ, που είναι προσαρμοσμένο στους «δημοσιοοικονομικούς περιορισμούς». Είναι το σχολείο που διατηρεί και επεκτείνει τη λογική των δεξιοτήτων από μικρή ηλικία, που προωθεί την αυτονομία (διοικητική και παιδαγωγική) της σχολικής μονάδας δηλ., την κατηγοριοποίηση και το σχολείο των πολλαπλών ταχυτήτων, που οδηγεί στην επιχειρηματική δραστηριότητα μια 

1.σειρά τομείς π.χ. προσχολική αγωγή με 60.000 προνήπια εκτός δημόσιου σχολείου, δομές ειδικής αγωγής κ.ά. Στο σχολείο αυτό δεν χωράει η μόνιμη και σταθερή δουλειά!!

2. Την επιχειρηματική δράση στη δημόσια υγεία, δηλ. τη μείωση της κρατικής χρηματοδότησης των δημόσιων νοσοκομείων, των μονάδων του ΠΕΔΥ, των Κέντρων Υγείας, των προνοιακών ιδρυμάτων, τις μεγάλες λίστες αναμονής, το κλείσιμο κλινών, κρεβατιών, υπηρεσιών,την εντατικοποίηση της εργασίας λόγω υποστελέχωσης, την αύξηση των ελαστικών σχέσεων εργασίας, δηλ. την εργασία χωρίς δικαιώματα. Είναι προκλητικό το 2016 σε 23 νομούς να μην υπάρχει ούτε ένας παιδίατρος στο δημόσιο ή συμβεβλημένος.

Το ΒΑΡΕΛΙ της αντιλαϊκής πολιτικής ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ, όσο οι εργαζόμενοι κάνουμε συνέχεια εκπτώσεις στα δικαιώματά μας. Στο αυτονόητο δικαίωμά μας για δημόσια παιδεία, υγεία και πρόνοια. Στο δικαίωμά μας στη ΜΟΝΙΜΗ & ΣΤΑΘΕΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ για όλους.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...

Live – Βουλή: Σε εξέλιξη οι ομιλίες των πολιτικών αρχηγών για την πρόταση δυσπιστίας

Με τις ομιλίες των πολιτικών αρχηγών, αυτή την ώρα,...

Η Ολυμπιακή φλόγα στην Πελοπόννησο – Πρόγραμμα λαμπαδηδρομίας

Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας, στην Ελλάδα, εν’...
Μετάβαση στο περιεχόμενο