Εγκαινιάζεται το Μητρώο του ίντερνετ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Από την ερχόμενη Δευτέρα οι δηλώσεις των εταιρειών

Επιτέλους μπαίνει μια τάξη στο άναρχο τοπίο του ίντερνετ! Δόξα τω Θεώ, θα ξεχωρίσει επιτέλους η ήρα από το στάρι και οι κανονικοί επιχειρηματίες από τους τσαρλατάνους και τους σαρδανάπαλους. Από την προσεχή Δευτέρα βλέπει το φως της ημέρας το Μητρώο των εταιρειών ίντερνετ και θα μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να δηλώνει την επιχείρησή του.

Για να δούμε επιτέλους ποιος είναι ποιος στο κυβερνοδιάστημα, ποιος έχει επενδύσει και διατηρεί έναν κανονικό ειδησεογραφικό οργανισμό και ποιος κοροϊδεύει τον κόσμο. Και ακολούθως θα πάρει τον δρόμο της, τον σωστό δρόμο αυτή τη φορά και η κρατική διαφήμιση.

Την έναρξη λειτουργίας του Μητρώου θα ανακοινώσουν την Δευτέρα το μεσημέρι σε συνέντευξη Τύπου ο Υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς και ο γενικός Γραμματέας Ενημέρωσης και Επικοινωνίας Λευτέρης Κρέτσος. Υπενθυμίζεται ότι η συγκρότηση του Μητρώου εταιρειών διαδικτύου προβλέπεται από το νόμο 4339/2015 των τηλεοπτικών αδειών.

 

newpost.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο