Χαμός στη Βουλή – Κασιδιάρης: Βλάκα, Καραγκιόζη – Μπαλαούρας: Δεν σε φοβάμαι (vid)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Δείτε το βίντεο με τον άγριο καυγά μεταξύ του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη και του προέδρου της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων Μάκη Μπαλαούρα.

[iframe width=”650″ height=”365″ src=”https://www.youtube.com/embed/TONE6cCTtDg” frameborder=”0″ allowfullscreen ]

Όλα άρχισαν ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής άρχισε να φωνάζει στην αίθουσα για να του δοθεί ο λόγος την ώρα που μόλις άρχισε να μιλά ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Τραγάκης.

Αμέσως επενέβη ο προεδρεύων της επιτροπής και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας ο οποίος κάλεσε τον χρυσαυγίτη να περιμένει τη σειρά του.
Ο κ. Κασιδιάρης όμως, συνέχισε να φωνάζει και να διερωτάται πόση ώρα θα μιλήσει ο κ. Τραγάκης. «Θα μιλήσει όση ώρα θέλω εγώ απάντησε» ο κ. Μπαλαούρας καθώς ο κανονισμός της Βουλής δεν θέτει όριο στην ομιλία των βουλευτών επί διαδικαστικών ζητημάτων.
«Δεν φοβηθήκαμε τους όμοιούς σου με τα τανκς, θα φοβηθούμε εσένα;»
Η συγκεκριμένη αναφορά του κ. Μπαλαούρα προκάλεσε την έκρηξη του χρυσαυγίτη βουλευτή ο οποίος άρχισε να υβρίζει τον πρόεδρο της επιτροπής «βλάκα» και «καραγκιόζη».
Ο κ. Μπαλαούρας αν και είχε το δικαίωμα δεν ζήτησε την αποπομπή του χρυσαυγίτη βουλευτή από την φρουρά. Του απάντησε όμως ότι δεν τον φοβάται. «Μη μου σηκώνεις εμένα τη φωνή !» είπε ο κ. Μπαλαούρας στον χρυσαυγίτη. «Δεν φοβηθήκαμε τους όμοιούς σου με τα τανκς, θα φοβηθούμε εσένα;» πρόσθεσε.

newsbomb.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο