Σε άγριους λύκους και δράκους μεταμορφώθηκαν σήμερα το πρωί τα κανάλια.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Σε άγριους πεινασμένους λύκους και σε εξαγριωμένους δράκους να βγάζουν φωτιές από το στόμα;, σαν εκείνους των παραμυθιών, μετατράπηκαν σήμερα το πρωί τα διεφθαρμένα κανάλια της αρπαχτής και της διαπλοκής, μαζί με τα τσιράκια τους, ρίχνοντας τόνους λάσπης προκειμένου να σκεπάσουν την επιτυχία της κυβέρνησης χθες στο γιούροκρουπ!

Οικονόμου, Παπαδάκης, Οικονομέας, Καμπουράκης και από κοντά ο «αλλαξοπιστήσας» επειδή δεν του εξασφάλισε ο Τσίπρας μία εκλόγιμη θέση στις πρόσφατες εκλογές, εργατολόγος Μητρόπουλος, πρωί-πρωί σήμερα έβγαλαν και τη χολή τους ακόμη, σε βάρος της κυβέρνησης, παραποιώντας τους πρόσφατα ψηφισμένους νόμους για το Φορολογικό και το Ασφαλιστικό

Έκοβε το ένα κανάλι, έραβε το άλλο κανάλι! Ανακάλυπταν φοροκαταιγίδες, περικοπές συντάξεων, αύξηση ασφαλιστικών εισφορών, μέτρα αντιλαϊκά τώρα, μέτρα αντιλαϊκά αύριο, σώνει και καλά να επισκιάσουν και να υποβαθμίσουν την επιτυχία της κυβέρνησης, .η οποία ανοίγει νέους ορίζοντες για την οικονομική μας κατάσταση σαν χώρα και σαν λαό της.

Γνωρίζουν πολύ καλά ότι οι αποφάσεις στο χθεσινό γιουρογκρούπ, θα ανοίξουν τις κάνουλες για τεράστιες σε μέγεθος εισροές φρέσκου χρήματος από τα διάφορα αναπτυξιακά πακέτα, που προβλέπονται από τη συμφωνία του περασμένου καλοκαιριού, τα οποία χρήματα μόνο για την επόμενη βδομάδα είναι της τάξης των 11 δις Ευρώ και ότι η οικονομία μας θα πάρει μια βαθειά ανάσα.

Γνωρίζουν ακόμη πολύ καλά, ότι με τα χρήματα αυτά, θα μπούνε οι βάσεις για μία αναπτυξιακή πορεία της χώρας, πιάνοντας έτσι όλους τους δεσμευτικούς στόχους και ως εκ τούτου θα ανοίξει ο δρόμος για την οριστική διευθέτηση του χρέους, απαλλάσσοντας με αυτό τον τρόπο τη χώρα μας και το λαό της, από τη θηλιά που μας έχουν βάλει στο λαιμό, τα τελευταία χρόνια, οι κυβερνήσεις της Ν.Δ και του ΠΑΣΟΚ με την υπέρμετρη δανειοληψία που κάνανε τις προηγούμενες δεκαετίες..

Γνωρίζουν ακόμη πολύ καλά, ότι με αυτές τις προϋποθέσεις, το γκρέμισμα της κυβέρνησης, γίνεται όνειρο θερινής νυκτός και έτσι οι οικονομικοί χρηματοδότες τους Ν.Δ και ΠΑΣΟΚ, δεν πρόκειται να έρθουν στην εξουσία, όπως ήλπιζαν, με τον ανήθικο πόλεμο που είχαν εξαπολύσει όλο αυτό το διάστημα σε βάρος της κυβέρνησης.

Τι να τους κάνουμε όμως??? Βλέπετε ο Θεός αγαπάει το κλέφτη, αγαπάει όμως και το νοικοκύρη!

Με τη συνετή διακυβέρνηση της χώρας, από τότε που ανέλαβε η παρούσα κυβέρνηση, κατόρθωσε μέσα από συμπληγάδες και ένα σωρό εμπόδια που τις έβαζαν ξένοι και ντόπιοι εχθροί της, κατάφερε απ ότι δείχνουν τα πράγματα να οδηγήσει τη χώρα τελικά σε ασφαλές λιμάνι.

Είμαστε σαν λαός τυχεροί, που στη δύσκολη αυτή φάση, βρέθηκε στο τιμόνι διακυβέρνησης της χώρας μας ένας σύγχρονος Καποδίστριας!

– Με σχεδιασμό και σταθερά βήματα, χωρίς να κόψει μισθούς και συντάξεις!

– Χωρίς να κάνει απολύσεις οικογενειαρχών από τη δουλειά τους!

– Με ταυτόχρονη αύξηση των δαπανών στην υγεία και στη παιδεία, για πρώτη φορά ύστερα από δέκα χρόνια!

– Με επαναπροσλήψεις απολυμένων από τον Κούλη Μητσοτάκη!

– Με προσλήψεις επιτυχόντων μέσω ΑΣΕΠ εδώ και δεκαπέντε χρόνια, αλλά οι Άνθρωποι αυτοί βρίσκονταν τόσο καιρό στο περίμενε!

Κατόρθωσε ο σύγχρονος αυτός Καποδίστριας, όχι μόνο να πετύχει, αλλά και να υπερκαλύψει, όλους τους στόχους που μας έβαζαν οι δανειστές μας και να οδηγήσει τις διαπραγματεύσεις σε αίσιο τέλος, με τη σύμφωνη απόφαση του χθεσινού γιούρογκρουπ.

Αφήνουμε λοιπόν τους «αξιολύπητους» ως άνω δημοσιογράφους και τα αφεντικά τους στη κρίση του Ελληνικού λαού, γιατί πιστεύουμε ότι η περιφρόνησή μας είναι η καλύτερη τιμωρία τους..

Τρίπολη 10-5-2016 Τάσος Παπαζαχαρίας

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνεργασία Άννας Μαστοράκου – Θ. Βασιλόπουλου για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στον τομέα της υγείας

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Αντιπεριφερειάρχη Δημόσιας...

Πρωταθλητής ο Παναργειακός και άνοδος στη Super League 2 μετά από 27 χρόνια

Πρωταθλητής του 3ου ομίλου της Γ΄Εθνικής για την περίοδο...

Δήμος Νότιας Κυνουρίας: Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πάσχα 2024

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων Πάσχα 2024 Το Πάσχα στο Δήμο Νότιας Κυνουρίας...

Πρεμιέρα για πέντε ταινίες: Ξεχωρίζει η «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» των Unboxholics

Οι ταινίες που προβάλλονται στα Victoria Cinemas Cineville Τρίπολης Πρόγραμμα...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο