Θετικός στον κορωνοϊό ο Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος

Μετά τη θετική διάγνωση, ο Οικουμενικός Πατριάρχης επισκέφθηκε κεντρικό νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης για περαιτέρω προληπτικές εξετάσεις.

Τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο «επισκέφτηκε» ο κορωνοϊός, σύμφωνα με ανακοίνωση που εξέδωσε το Πατριαρχείο.

Σε αυτήν αναφέρεται πως «η Α.Θ. Παναγιότης ο Οικουμενικός Πατριάρχης κ.κ. Βαρθολομαίος, στο πλαίσιο των τακτικών διαγνωστικών εξετάσεων που πραγματοποιούνται στο Φανάρι, βρέθηκε θετικόςστον ιό».

Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, ο Βαρθολομαίος είναι πλήρως εμβολιασμένος, εμφανίζει ήπια συμπτώματα και η γενικότερη κατάστασή του είναι καλή. Μετά τη θετική διάγνωση επισκέφθηκε κεντρικό Νοσοκομείο της Πόλης για περαιτέρω προληπτικές εξετάσεις. 

«Ο Οικουμενικός Πατριάρχης ευχαριστεί όλους όσοι εκδηλώνουν το ενδιαφέρον τους για την κατάσταση της υγείας του και προτρέπει πατρικώς, για άλλη μία φορά, τους πάντες να ακολουθούν τις συστάσεις των ιατρών και των ειδικών επιστημόνων, καθώς, επίσης, και όσους δεν έχουν ακόμη εμβολιαστεί, να το πράξουν για το καλό το δικό τους και του κοινωνικού συνόλου. Με την ευκαιρία εύχεται σε όλους να έχουν Καλά και Ευλογημένα Χριστούγεννα» αναφέρεται στην ανακοίνωση.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Δημήτρης Πτωχός: Aπολογισμός του πρώτου τριμήνου της θητείας του

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη...

Δημήτρης Πτωχός: «Το προσεχές χρονικό διάστημα θα είμαστε σε θέση να παρουσιάσουμε σε όλους τους πολίτες της Πελοποννήσου το πενταετές στρατηγικό σχέδιο»

Ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, παρουσία του Αναπληρωτή Περιφερειάρχη με ευθύνη τα αντικείμενα Συντονισμού-Οικονομικών-Προγραμματισμού, Χρήστου Λαμπρόπουλου και του Εκτελεστικού Γραμματέα, Γιώργου Σπίνου, προχώρησε σε συνάντηση με τους δημοσιογράφους των Μέσων Ενημέρωσης της Πελοποννήσου, την Πέμπτη 28 Μαρτίου, στην Τρίπολη, στην οποία έκανε τον απολογισμό του πρώτου τριμήνου της θητείας του, απάντησε σε ερωτήσεις για όλα

Πολεμικό Μουσείο Τρίπολης: Θεματικές ξεναγήσεις με τίτλο «Κύπρος το θαύμα του Ελληνισμού»

Το Πολεμικό Μουσείο/Παράρτημα Τρίπολης, σε συνεργασία με τη φιλόλογο...
Μετάβαση στο περιεχόμενο