Πτήση με Rafale από τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ Φλώρο (vid)

Αποκλειστικές εικόνες από την πρώτη πτήση του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ, Κωνσταντίνου Φλώρου, με RAFALE, εξασφάλισε το OPEN και παρουσίασε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων.

[iframe width=”1280″ height=”720″ src=”https://www.youtube.com/embed/tOvT5qfy0M4″ title=”YouTube video player” frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρατηγός βρίσκεται σε επίσημη επίσκεψη στη Γαλλία, έπειτα από κάλεσμα του Γάλλου ομολόγου του, για να συζητήσουν το πώς θα εφαρμοστεί η αμοιβαία αμυντική συνδρομή μετά την ψήφιση της ελληνογαλλικής συμφωνίας.

Ο ενθουσιασμός του για την πρώτη πτήση αποτυπώθηκε και στην ανάρτησή του στα social media: «Το δέος δεν περιγράφεται με λέξεις», σημείωσε και πρόσθεσε: «Τα αεροσκάφη θα βρίσκονται σύντομα στην Ελλάδα με την πολεμική αεροπορία και τους πιλότους σε πλήρη ετοιμότητα». Τα πρώτα RAFALE με ελληνικά χρώματα θα παραδοθούν στην Πολεμική Αεροπορία στο τέλος του χρόνου.

  • ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
  • VIDEO
- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Με ρεκόρ συμμετοχών το Ράλλυ Σπριντ «Μολών Λαβέ» στις Καρυές

Η αγωνιστική χρονιά για τους χωμάτινους αγώνες του 2024...

Κορινθία: Αγρότης τραυματίστηκε σοβαρά από φρέζα

Ηλικιωμένος άνδρας εγκλωβίστηκε σε γεωργικό ελκυστήρα (φρέζα) εν ώρα...

Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης Κέντρου Κοινότητας Νότιας Κυνουρίας

Σας ενημερώνουμε ότι λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων του προσωπικού της...

Κέντρο Κοινότητας | Αλλαγή προγραμματισμένης κίνησης

Ενημέρωση Η προγραμματισμένη κίνηση (29/3/2024) στον Δήμο Τρίπολης, μεταφέρεται λόγω άδειας του οδηγού τηςκινητής μονάδας, από τις 29/3/2024, για την Δευτέρα 1/4/2024.
Μετάβαση στο περιεχόμενο