Περιφερειακή-Ενημερωτική ημερίδα απο την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (ΟΕΦΕ)

Μαρτίου 28, 2016
Το τριήμερο 25 26,27 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε στην Τρίπολη η περιφερειακή ενημερωτική ημερίδα από την ομοσπονδία εκπαιδευτικών φροντιστών Ελλάδος(ΟΕΦΕ).

Το θέμα της ημερίδας ήταν (Η Ελλάδα σε περίοδο κρίσης οι αλλαγές στην παιδεία και η θέση των φροντιστών σαν τμήμα της ιδιωτικής εκπαίδευσης στην χώρα μας και η εταιρική κοινωνική τους ευθύνη.)
Οι φροντιστές καταλαβαίνοντας τα προβλήματα που υπάρχουν στην ελληνική οικογένεια αποφάσισαν να διανείμουν μέρος από τα κέρδη των προηγούμενων χρόνων μιας και τώρα τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για όλους και να στηρίξουν τις ασθενέστερες οικονομικά οικογένειες.
Με ένα πρόγραμμα 5000 Υποτροφιών που τρέχει σε όλη την Ελλάδα μέσω μιας διαφανούς διαδικασίας η οποία περιλαμβάνει διαγωνιστικά τεστ και επαναληπτικά θέματα της (ΟΕΦΕ).
Ο στόχος αυτού του προγράμματος είναι να δοθούν οι δυνατότητες σε παιδιά που οι οικογένειές τους έχουν πληγεί από την κρίση να συνεχίσουν τις σπουδές τους και να μπορέσουν να δώσουν εξετάσεις με τις ίδιες πιθανότητες επιτυχίας που έχουν και οι υπόλοιποι συμμαθητές τους.

Ο υπεύθυνος οικονομικών της ομοσπονδίας εκπαιδευτικών φροντιστών Ελλάδος κύριος Δημήτρης Βόσνιος μεταφέροντας το μήνυμα της ημερίδας τόνισε ή δάσκαλοι των φροντιστηρίων είναι οι δάσκαλοι με το μεγαλύτερο κοινωνικό πρόσωπο οι οποίοι δε σκέφτηκαν ποτέ το κόστος. Με τις αποφάσεις μας στηρίζουμε την αριστεία αλλά και τους γονείς που δοκιμάζονται αυτήν την δύσκολη εποχή.

 

(Η φτώχεια βάζει φραγμούς στην μόρφωση. Εμείς δεν επιτρέπουμε να βάλει η φτώχεια φραγμούς στην μόρφωση. Εμείς επιμένουμε στην μόρφωση για να μειώσουμε τη φτώχεια.)

Τελευταία τροποποίηση στις 28 Μαρτίου 2016 %14:%Μαρ

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia