Πάτρα: Ρεκόρ περιστατικών μέθης ανηλίκων στο καρναβάλι – Περίπου 100 νέοι μεταφέρθηκαν στα νοσοκομεία

Η μεγαλύτερη ποσότητα σε σπασμένα και άδεια μπουκάλια αλκοόλ μαζεύτηκε φέτος από τους δρόμους της πόλης

Το έριξαν πολύ… έξω οι έφηβοι το τριήμερο του Καρναβαλιού στην Πάτρα. Αλλεπάλληλα ήταν τα περιστατικά που κλήθηκε να επέμβει το ΕΚΑΒ για περιστατικά μέθης σε ανήλικους.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε μιλώντας στο patrastimes.gr ο πρόεδρος του ΕΚΑΒ Γρηγόρης Μπαράκος, περίπου 100 περιστατικά χρειάστηκε να διακομιστούν στα νοσοκομεία της πόλης λόγω μέθης, ενώ αριθμός αυτός είναι αρκετά παραπάνο από αυτά των προηγούμενων χρόνων.

Εντύπωση δε, αλλά και ερωτηματικά, προκαλεί το γεγονός, ότι αρκετά από τα περιστατικά αφορούσαν 13χρονους και 14χρονους οι οποίοι μεταφέρθηκα σε άσχημη κατάσταση στα νοσοκομειία.

Το μέγεθος όμως της κατανάλωσης αλκοόλ κατά το Καρναβάλι μαρτυρούν και τα στοιχεία από τον Τομέα Καθαριότητας του Δήμου.

Παρά την καμπάνια την οποία είχε κάνει τις προηγούμενες ημέρες ο Δήμος, για ένα Καρναβάλι χωρίς υπερκατανάλωση αλκοόλ, σύμφωνα με όσα ανέφερε στο patrastimes.gr ο αντιπρόεδρος στον Τομέα Καθαριότητας, Βασίλης Παπανδριανός, φέτος μάζεψαν από τους δρόμους της Πάτρας τη μεγαλύτερη ποσοσότητα των τελευταίων ετών από σπασμένα και άδεια μπουκάλια αλκοόλ, κυρίως μαυροδάφνης.

Μάλιστα, βρέθηκε μεγάλος αριθμός μπουκαλιών από άγνωστης προέλευσης μαυροδάφνη, αμφιβόλου ποιότητας, η οποία πωλείτο από μικροπωλητές.

Μάλιστα, τα συνεργεία του Δήμου ενώ καθάριζαν τους δρόμους, βρήκαν έναν έφηβο μεθυσμένο και πεσμένο στο πεζοδρόμιο και ειδοποίησαν το ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο.

 

patrastimes.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σεισμός πάνω από 5 ρίχτερ ταρακούνησε την Πελοπόννησο

Εκτιμώμενο μέγεθος σεισμού 5,7 38 χλμ. από Τριφύλλια · Μεσσηνίας...

Κώστας Τζιούμης: «Κάνουμε δουλειά παντού, φροντίζουμε για τα χωριά μας»

Στην υπογραφή συμβάσεων νέων έργων για την Τ.Κ. Βαλτετσίου, προχώρησαν ο Δήμαρχος Τρίπολης κ. Κώστας Τζιούμης και η ανάδοχος εργολάβος, κα. Βασιλική Δημοπούλου. Συγκεκριμένα, πρόκειται για την εκτέλεση του έργου «Αναπλάσεις κοινόχρηστων χώρων Τ.Κ. Βαλτετσίου», με προϋπολογισμό 74.400 ευρώ, καθώς και του έργου "Ανάπλαση κεντρικής πλατείας Κοινότητας Βαλτετσίου", με προϋπολογισμό 120.000 ευρώ. Τα δύο έργα θα υλοποιηθούν με

Προμήθεια φρέσκου γάλακτος

Διακήρυξη ανοικτού ηλεκτρονικού διαγωνισμού για την προμήθεια φρέσκου γάλακτος από τον Δήμο Τρίπολης. Διαβάστε τα σχετικά αρχεία, εδώ.

Η Rita Habermann εκθέτει στο Ιστορικό Αρχείο – Μουσείο Ύδρας

Η γνωστή Γερμανίδα γλύπτρια έρχεται στην Ύδρα για μία...
Μετάβαση στο περιεχόμενο