Τρόμος για νεαρή κοπέλα στην Νέα Σμύρνη – Συνελήφθη ο επιδειξίας (video)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Στη σύλληψη ενός νεαρού, ο οποίος το βράδυ της Τετάρτης ακολούθησε μια κοπέλα στη Νέα Σμύρνη μέχρι και την είσοδo της πολυκατοικίας της με το μόριό του έξω, προχώρησαν οι Αρχές.

Πρόκειται για 22χρονο, Έλληνα υπήκοο, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Το πρόσωπο του νεαρού καταγράφηκε από το κύκλωμα ασφαλείας της πολυκατοικίας και νωρίτερα είχε προσαχθεί στο Αστυνομικό Τμήμα της Νέας Σμύρνης.

Το περιστατικό σεξουαλικής παρενόχλησης κατήγγειλε η ίδια η νεαρή κοπέλα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες, κλήθηκε στο Α.Τ. και αναγνώρισε τον νεαρό, ως αυτόν που επιχείρησε να την παρενοχλήσει σεξουαλικά ενώ επέστρεφε σπίτι της, κοντά στο σταθμό Αιγαίου του τραμ.

Σε βάρος του νεαρού αναμένεται να σχηματιστεί δικογραφία, ενώ εξετάζεται αν έχει παρενοχλήσει και άλλες στο παρελθόν. Συγκεκριμένα εξετάζονται τέσσερις περιπτώσεις καταγγελιών στην περιοχή της Ακρόπολης και στο κέντρο της Αθήνας.

Αναρτώντας το επίμαχο βίντεο από την κάμερα ασφαλείας στο προσωπικό της λογαριασμό στο facebook, η κοπέλα έγραψε: «Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα, από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα.

Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης».

Δείτε το βίντεο που ανάρτησε η κοπέλα:

Ο πατέρας του, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star υπερασπίστηκε τον γιο του, λέγοντας πως δεν έχει κάνει τίποτα από ό,τι κατηγορείται. 

«Το παιδί είναι τέλειο, από κει και πέρα τι άλλο να σου πω. Εγώ που γνωρίζω το παιδί μου πιστεύω ότι δεν είναι. Είναι φοιτητής και εργάζεται. Είναι πολύ καλό παιδί, ευαίσθητο. Ποτέ δεν έχει δείξει τέτοια στοιχεία», είπε.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για την κακοκαιρία που...

Διεθνής Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσιών η 18η Απριλίου – Ελεύθερη είσοδος

Κάθε χρόνο στις 18 Απριλίου γιορτάζουμε τη Διεθνή Ημέρα...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε μεγάλο τμήμα του Ναυπλίου λόγω έργων

Λόγω ασφαλτοστρώσεων θα υπάρξει σήμερα 18/4/2024 ως τις 5...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο