Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τι αλλάζει και πότε

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αλλαγές στο ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας φέρνει ο οδικός χάρτης του ανοίγματος δραστηριοτήτων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Με αλλαγές στο ωράριο απαγόρευσης κυκλοφορίας θα ξεκινήσει η Μεγάλη Εβδομάδα όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας λίγη ώρα μετά το διάγγελμα Μητσοτάκη για το επόμενο άνοιγμα δραστηριοτήτων.

Συγκεκριμένα η απαγόρευση κυκλοφορίας από τη Μεγάλη Δευτέρα και μέχρι το Μεγάλο Σάββατο θα ξεκινά στις 10 το βράδυ και θα ολοκληρώνεται στις 5 τα ξημερώματα.

Ειδικά για την Κυριακή του Πάσχα, όπως διευκρίνισε ο κ. Κικίλιας μετά την εισήγηση των λοιμωξιολόγων, η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινήσει στις 9 το βράδυ.

Από την επόμενη ημέρα, δε, τη Δευτέρα 3 Μαΐου η απαγόρευση κυκλοφορίας θα ξεκινά στις 11 το βράδυ και θα ισχύει μέχρι τις 5 το πρωί.

Ο κ. Κικίλιας ανακοίνωσε, επίσης, όριο 9 ατόμων στα εορταστικά τραπέζια του Πάσχα για εσωτερικούς χώρους, αριθμός που αυξάνεται σε 12 άτομα όταν το πασχαλινό τραπέζι γίνεται σε εξωτερικούς χώρους.

«Την Κυριακή του Πάσχα, επιτρέπεται η συνάθροιση μέχρι 2 οικογενειών, το πολύ 12 άτομα», εξήγησε ο υπουργός Υγείας.

Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι η απαγόρευση μετακινήσεων εκτός νομού θα παραμείνει σε ισχύ μέχρι το Σάββατο 15 Μαΐου, γεγονός που σημαίνει ότι και φέτος δεν θα γίνει το Πάσχα στο χωριό με στόχο, όπως εξήγησε, ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο διάγγελμά του, να υπάρξει ένα καλύτερο καλοκαίρι.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πασχαλινή Εορταγορά Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Τ.Τ.Τρίπολης

Το Τοπικό Τμήμα Τρίπολης του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού-ΣΕΟ, διοργανώνει...

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο