Χαμός στα social media με την Google και τον ΣΥΡΙΖΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ένα δημοσίευμα τoυ left.gr με τίτλο “H Google μπορεί να ρίξει τον Τσίπρα” ήταν η αφορμή για να γεμίσει σχόλια το twitter. Με λίγα λόγια το left μας λέει ότι η google “πειράζει” τη σειρά των αποτελεσμάτων της μηχανής αναζήτησης ώστε να εμφανίζονται πρώτα τα site που θέλουν να ρίξουν τον Αλέξη Τσίπρα.

Το tweet «Όταν είπα στην γιαγιά μου ότι η Google θέλει να ρίξει τον Τσίπρα μου είπε να προσέχει η κοπέλα και να μην μπλέκει με παντρεμένους» είναι ένα μόνο από τα χιλιάδες που κατακλύζουν τις τελευταίες ώρες το Twitter, με αφορμή την περίφημη όσο και γραφική θεωρία περί συνωμοσίας της Google και του Πρώτο ΘΕΜΑτος, για να πέσει ο Αλέξης Τσίπρας!

Τα «σαΐνια» που κατοικοεδρεύουν στο Μέγαρο Μαξίμου και οι φωστήρες της επικοινωνιακής πολιτικής στην κυβέρνηση… πληρώνουν τις τελευταίες ώρες τη νέα συνωμοσία που «αποκάλυψε» το left.gr. Σύμφωνα με αυτή, η πολυεθνική Google έχει φτιάξει έναν… σατανικό αλγόριθμο που επιλέγει τις ειδήσεις που προβάλλει, με βάση ποια πλήττει περισσότερο την κυβέρνηση.

Για τα «αστέρια» που σκέφτηκαν αυτή την απίθανη συνωμοσία του… σύμπαντος εναντίον του ΣΥΡΙΖΑ, είναι προφανές ότι το Πρώτο Θέμα και το protothema.gr δεν θα μπορούσαν παρά να συμπεριλαμβάνονται στη λίστα των… κακών.

Όπως ήταν φυσικό κι επόμενο, αυτή η συνωμοσία δεν άργησε καθόλου να γίνει viral, με χαρακτηριστικές αναρτήσεις και ξεκαρδιστικά tweets, τα οποία εμπλουτίστηκαν και με φωτογραφίες όπως αυτή με τον Αλέξη Τσίπρα να εμφανίζεται, έχοντας το μουστάκι του Ιωσήφ Στάλιν!

Ακολουθούν κάποια από τα πλέον απολαυστικά:

 

twitter left1

 

protothema.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο