Νοεμβρίου 27, 2020

Γονέας επιτέθηκε σε καθηγητή για τη χρήση μάσκας

Σεπτεμβρίου 14, 2020

Απίστευτο περιστατικό φέρεται να εκτυλίχθηκε στο 2ο Γυμνάσιο Ελευθερίου Βενιζέλου, στην Κρήτη όταν καθηγητής ξυλοκοπήθηκε επειδή ζήτησε από γονιό να φορέσει μάσκα στο παιδί του.

Την είδηση έκανε γνωστή ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο μαθητής πήγε συνοδευόμενος από τον πατέρα του στο σχολείο. Ο εκπαιδευτικός που βρισκόταν στην πόρτα, ζήτησε από τον γονιό να φορέσει μάσκα στο παιδί του. Εκείνος αρνήθηκε και επιτέθηκε στον καθηγητή, ο οποίος κατέληξε στο νοσοκομείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του συλλόγου:

«Ο Σύλλογος διδασκόντων του 2ου Γυμνασίου Ελευθερίου Βενιζέλου σήμερα 14/09/2020 καταγγέλλει και καταδικάζει την αναίτια και βίαιη σωματική και λεκτική επίθεση γονέα εναντίον συναδέλφου του σχολείου μας, η οποία έλαβε χώρα στον αύλειο χώρο κατά την προσέλευση των μαθητών για τον αγιασμό.

Συνεπεία του άνωθεν συμβάντος, ο συνάδελφος μετέβη στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες. Το γεγονός συνέβη λόγω της άρνησης του γονέα να συμμορφωθεί προς τις αποφάσεις του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων. Ο σύλλογος διδασκόντων του σχολείου μας δε θα ανεχθεί τέτοιες βίαιες συμπεριφορές και θα κάνει ό,τι χρειαστεί για να προστατέψει τα μέλη του με κάθε νόμιμο και δίκαιο μέσο».

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia