Η Πέλλα τρίτος σταθμός της περιοδείας του Αρκά προέδρου του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου (pics)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Συνάντηση του Αρκά προέδρου του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζου με αυτοδιοικητικούς και εκπροσώπους Αγροτικών Συνεταιρισμών και Αγροτικών Συλλόγων στην Πέλλα.

Ανδρέας Λυκουρέντζος

Ο ΕΛΓΑ ΣΤΗΝ ΠΕΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ…

Η Πέλλα των Μακεδόνων Τρίτος σταθμός της περιοδείας μας,με θερμή υποδοχή απο τον Αντιπεριφερειάρχη κ.Δάνη Τζαμτζή,παρουσία των Δημάρχων : Εδέσσης κ.Δημητρίου Γιάννου,Πέλλας κ.Γρηγόρη Στάμκου,Αλμωπίας κ.Χρήστου Μπάτση,Σκύδρας Κατερίνας Ιγνατιάδου,Εκπροσώπων των Αγροτικών Συνεταιρισμών και Αγροτικών Συλλόγων.

elga pela
Αναλυτική και εκτεταμένη συζήτηση για τα οικονομικά του ΕΛΓΑ,τις σοβαρές συνέπειες της κλιματικής αλλαγής στις αγροτικές καλλιέργειες,την ανάγκη αναβάθμισης της αποστολής του Οργανισμού μας.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο