Χαρδαλιάς – Απαγόρευση κυκλοφορίας: Διπλασιάζονται τα πρόστιμα για άσκοπες μετακινήσεις από το Μεγάλο Σάββατο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ο Νίκος Χαρδαλιάς εξέδωσε δύο νέα μέτρα για τις ημέρες του Πάσχα.

Συγκεριμένα:

Το Μ. Σάββατο στις 9 το βράδυ και έως τη Δευτέρα του Πάσχαα μέχριο τις 12 τα μεσάνυχτα επεκτείνουμε στα 300 ευρω το πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων για άσκοπη μετακίνηση.
Η κατ’ εξαίρεση μετακίνηση Β4 θα ελέγχεται σαρωτικά, ενδελεχώς και επιμελώς σε σχέση με το σημείο αναχώρησης και ανά προορισμό καισ το αυτοκίνητο θα πρέπει να επεβαίνουν μέχρι δύο άτομα. Αν παρατηρηθεί παράβαση, το πρόστιμό στον οδηγό θα είναι 300 ευρώ και αφαίρεση πινακίδων και 150 ευρω στον συνοδηγό. Την ημέρα του Πάσχα ισχύουν ολα τα μέτρα που έχουμε πάρει και οι μετακινήσεις δεν επιτρέπονται για επισκέψεις σε σπίτια συγγενών και φίλων. Διχως παρουσία πιστών οι εκκλησίες, αύριο Μ. Παρασκευή δεν θα πάμε στην περιφορά επιταφίου, δεν θα ανάψουμε καντηλάκι γιατί θα μείνουν κλειστά τα κοιμητήρια.

dikaiologitika.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε...

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων

Ο Δήμος Κορινθίων ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ολυμπιακή Φλόγα των 33ων Ολυμπιακών Αγώνων, PARIS 2024, την Πέμπτη, 25 Απρίλιου 2024 και ώρα 20:00 στοv Φλοίσβο Κορίνθου.       Πρόκειται για μια σπουδαία στιγμή́ για την ιστορία και τον πολιτισμό́ της περιοχής μας καθώς μετά από 20 χρόνια η Ολυμπιακή Φλόγα επιστρέφει στην Κόρινθο.  Εξίσου σημαντικό είναι
00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο