Ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης μιλά για την παραλαβή του Αγίου Φωτός και για το φετινό Πάσχα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Για την διαδικασία της μεταφοράς του Αγίου Φωτός στην Ελλάδα από το Ιεροσόλυμα μίλησε ο Υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ιόνιαν και τον Γιάννη Πομώνη.

[iframe width=”789″ height=”444″ src=”https://www.youtube.com/embed/a7_QBg_CuQ0″ frameborder=”0″ allow=”accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture” allowfullscreen ]

Όταν υπάρχει πίστη το Άγιο Φως υπάρχει στο κάθε καντήλι υπάρχει και μέσα στις καρδιές μας” τόνισε ο Κώστας Βλάσης καθώς ανέφερε ότι ενδεχομένως δεν θα μεταφερθεί το Άγιο Φως στις μητροπόλεις της Ελλάδας γιατί πρέπει να κρατήσουμε αυτά που έχουμε κερδίσει έως τώρα.

“Έχουμε καταφέρει να απομονώσουμε την Τουρκία με πολλές διπλωματικές νίκες”

Απαντώντας στην ερώτηση του κ. Πομώνη σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί σε σχέση με την Τουρκική προκλητικότητα ανέφερε: “Έχουμε καταφέρει να απομονώσουμε την Τουρκία με πολλές διπλωματικές νίκες και στην Ευρώπη και στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού, ενώ τόνισε ότι “Είμαστε προετοιμασμένοι για να μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε απειλή”.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Λουτράκι: Λεωφορείο με μαθητές της Β Λυκείου έβγαζε καπνούς εν κινήσει

Τρόμαξαν προς στιγμήν μαθητές και καθηγητές της Β Λυκείου...

Επικαιροποίηση έκτακτου δελτίου της ΕΜΥ: Καταιγίδες και άνεμοι

Θυελλώδεις άνεμοι, χαλαζοπτώσεις και ισχυρές καταιγίδες σάρωσαν τη χώρα...

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών

Θεσμικό πλαίσιο, χωροταξικό και αλλαγές στο νόμο 4982/22 στο...

Στις Βρυξέλλες για το EUTeens4Green ο Περιφερειάρχης Δημήτρης Πτωχός | «Νέες φωνές με καινοτόμες ιδέες, γεμάτες ελπίδα για το μέλλον»

Με τη συμμετοχή του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Δημήτρη Πτωχού, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση ολοκλήρωσης της πρωτοβουλίας EUTeens4Green, που διοργανώθηκε, στις Βρυξέλλες, το διήμερο 18-19 Απριλίου, στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Νεολαίας. Δεκάδες νέοι που επιθυμούν να δραστηριοποιηθούν στον επιχειρηματικό τομέα, συμμετείχαν στη συγκεκριμένη πρωτοβουλία και συνοδευόμενοι από συντονιστές και υποστηρικτές, βρέθηκαν για δύο ημέρες στις Βρυξέλλες, όπου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο