Το Δ.Σ του Σ.Ο.Σ ΔΕΗ Μεγ/λης: Αλληλεγγύη στον αγώνα των αγροτών!

Ιανουαρίου 27, 2016
Χαιρετίζουμε την κινητοποίηση των αγροτών του Νομού μας οι οποίοι αγωνίζονται μαζί με όλους τους Έλληνες αγρότες να μην περάσουν τα βάρβαρα αντιαγροτικά και αντιασφαλιστικά μέτρα του 3ου μνημονίου τα οποία μετά τα δυο πρώτα καταστροφικά μνημόνια αν εφαρμοστούν θα βάλουν την ταφόπλακα στην μικρομεσαία αγροτιά.

 

Ο αγώνας των αγροτών έρχονται να συνδεθούν με τον αγώνα των εργαζομένων, των επαγγελματιών, των αυτοαπασχολούμενων και των επιστημόνων, που διεκδικούν και αυτοί την απόσυρση του ασφαλιστικού.

Τα εργατικά συνδικάτα και οι εργαζόμενοι πρέπει αυτή την ώρα να βρεθούν δίπλα στα μπλόκα των αγροτών, να εκφράσουν έμπρακτα την αγωνιστική τους αλληλεγγύη και να συντονίσουν την πάλη τους με τους αγώνες του αγροτικού κόσμου και των άλλων λαϊκών στρωμάτων που πλήττονται από τις βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές.

Η  Πανεργατική Απεργία στις 4 Φλεβάρηπρέπει να μετατραπεί σε μια μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση, όπου οι εργαζόμενοι, οι αγρότες, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίεςθα βάλουν τέλος τους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης στο ασφαλιστικό.

Το αίτημα για απόσυρση του ασφαλιστικού μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

 

 

 

 

 

 

Τελευταία τροποποίηση στις 27 Ιανουαρίου 2016 %15:%Ιαν

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia