Το Δ.Σ του Σ.Ο.Σ ΔΕΗ Μεγ/λης: Αλληλεγγύη στον αγώνα των αγροτών!

Χαιρετίζουμε την κινητοποίηση των αγροτών του Νομού μας οι οποίοι αγωνίζονται μαζί με όλους τους Έλληνες αγρότες να μην περάσουν τα βάρβαρα αντιαγροτικά και αντιασφαλιστικά μέτρα του 3ου μνημονίου τα οποία μετά τα δυο πρώτα καταστροφικά μνημόνια αν εφαρμοστούν θα βάλουν την ταφόπλακα στην μικρομεσαία αγροτιά.

 

Ο αγώνας των αγροτών έρχονται να συνδεθούν με τον αγώνα των εργαζομένων, των επαγγελματιών, των αυτοαπασχολούμενων και των επιστημόνων, που διεκδικούν και αυτοί την απόσυρση του ασφαλιστικού.

Τα εργατικά συνδικάτα και οι εργαζόμενοι πρέπει αυτή την ώρα να βρεθούν δίπλα στα μπλόκα των αγροτών, να εκφράσουν έμπρακτα την αγωνιστική τους αλληλεγγύη και να συντονίσουν την πάλη τους με τους αγώνες του αγροτικού κόσμου και των άλλων λαϊκών στρωμάτων που πλήττονται από τις βάρβαρες μνημονιακές πολιτικές.

Η  Πανεργατική Απεργία στις 4 Φλεβάρηπρέπει να μετατραπεί σε μια μεγάλη λαϊκή κινητοποίηση, όπου οι εργαζόμενοι, οι αγρότες, οι αυτοαπασχολούμενοι και οι ελεύθεροι επαγγελματίεςθα βάλουν τέλος τους αντιλαϊκούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης στο ασφαλιστικό.

Το αίτημα για απόσυρση του ασφαλιστικού μπορεί να γίνει πραγματικότητα.

 

 

 

 

 

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τουρισμός για Όλους 2024: Παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις

Μέχρι τις 8 Απριλίου έλαβε παράταση η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο...

Κορινθία: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (28.3.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από Συνοριακούς...

Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών appeared first on .
Μετάβαση στο περιεχόμενο