Κάλεσμα για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις των αγροτών την Κυριακή

Ιανουαρίου 23, 2016
Ο Ανεξάρτητος Αγροτικός Σύλλογος «ΜΑΝΤΙΝΕΙΑ», ο Αγροτικός Κτηνοτροφικός Συνεταιρισμός «Η ΕΝΩΣΗ» και η Ένωση Βιοκαλλιεργητών Αρκαδίας, καλούμε όλους τους αγρότες του Νομού μας σε δυναμικές κινητοποιήσεις. Ενώνουμε τις δυνάμεις μας με όλους τους αγροτικούς φορείς και καλούμε σε συμπαράσταση όλη την αρκαδική κοινωνία γιατί τα προβλήματα στο βάθος τους είναι κοινά και ο αγώνας κοινός.

 

Μαζεύουμε τα τρακτέρ μας στα φανάρια της οδού Ναυπλίου μπροστά από το κτίριο του ΟΓΑ στην Τρίπολη οργανώνοντας το μπλόκο της Τρίπολης αρχίζοντας από την Κυριακή 24-1-2016 με προσυγκεντρώσεις και ενδυναμώνοντας τον αγώνα τις επόμενες ημέρες.

Μετά από τι άκαρπες συζητήσεις και συναντήσεις με τους Υπεύθυνους στα αρμόδια Υπουργεία, η μόνη διέξοδός μας πλέον είναι κάθε μέρα να εντείνουμε όλο και περισσότερο τον αγώνα μας και τις διεκδικήσεις μας. Απαιτούμε την άρση του Ασφαλιστικού και Φορολογικού Νομοσχεδίου για τους αγρότες. Έχουμε καταθέσει προτάσεις συγκεκριμένες για το Ασφαλιστικό και το Φορολογικό. Καιρός να τις λάβουν σοβαρά υπόψη τους.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

6974507797-6942605578-6951092525

Προσθήκη σχολίου

logofootermedia