Ανδρέας Λυκουρέντζος: Αποζημιώσεις καταβάλει ο ΕΛ.Γ.Α. σε 60.495 δικαιούχους

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Αποζημιώσεις ύψους 15.147.157 ευρώ καταβάλει ο ΕΛ.Γ.Α. σήμερα Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019, σε 60.495 δικαιούχους αγρότες και κτηνοτρόφους, οι οποίοι ήδη ενημερώνονται με την αποστολή μηνυμάτων SMS στα κινητά τους τηλέφωνα.

Η πληρωμή αυτή αφορά κυρίως καταβολή του υπολοίπου 10% των αποζημιώσεων φυτικής παραγωγής για το έτος ζημιάς 2018 και για το πρώτο τρίμηνο του 2019 καθώς και αποζημιώσεις ζωικού κεφαλαίου του ίδιου χρονικού διαστήματος.
Η νέα διοίκηση του οργανισμού ενισχύει με πράξεις τη σχέση εμπιστοσύνης του ΕΛ.Γ.Α. με τους Έλληνες αγρότες και κτηνοτρόφους, μακριά από ανέφικτες υποσχέσεις και ανεκπλήρωτες δεσμεύσεις.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΧΟΛΙΑ

- Advertisment -

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για Επιτροπή Ελέγχου. Διαβάστε εδώ. 

Πρωτόγνωρο επεισόδιο μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης στο Ναύπλιο

Ένα από τα σοβαρότερα επεισόδια μεταφοράς Αφρικανικής σκόνης που...
00:00:00

Δείτε Ζωντανά | Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Γορτυνίας 23/4 (vid)

Ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γορτυνίας στην...

Υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

Στις πρωτοβουλίες που έχει πάρει η Περιφερειακή Αρχή και ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός, σε θέματα άρδευσης και ύδρευσης, ήρθε να προστεθεί η υπογραφή σύμβασης προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου (Κιβέρι) Ν. Αργολίδας. Αναλυτικά Υπεγράφη η σύμβαση προμήθειας αντλητικού συγκροτήματος παροχής 8.000 κυβικών και ομαλού εκκινητή στο κεντρικό αντλιοστάσιο Αναβάλλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο