Το χρυσό μετάλλιο του Ζαππείου στον Θανάση Μαρτίνο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το Χρυσό Μετάλλιο του Ζαππείου απένειμε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Προκόπης Παυλόπουλος στον Θανάση Μαρτίνο, κατά την εκδήλωση για τον Εθνικό Ευεργέτη Ευαγγέλη Ζάππα, που πραγματοποιήθηκε με την ευκαιρία της Ημέρας Μνήμης των Εθνικών Ευεργετών στο Ζάππειο Μέγαρο, τη Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2019.

Απευθυνόμενος στον κ. Αθανάσιο Μαρτίνο επισήμανε την εμβληματική κοινωνική προσφορά του, σημειώνοντας ότι έχει αναδειχθεί «κατά γενική ομολογία σε αυθεντικό ευπατρίδη ο οποίος συνεχίζει επαξίως την μεγάλη παράδοση των Εθνικών Ευεργετών».

Συγκεκριμένα, στον λόγο του ο Προκόπης Παυλόπουλος τόνισε:

«Αξιότιμε κ. Μαρτίνε,

Απονέμοντάς σας το Χρυσό Μετάλλιο του Ζαππείου -και μάλιστα κατά την Ημέρα Μνήμης των Εθνικών Ευεργετών και κατά την εκδήλωση για τον Εθνικό Ευεργέτη Ευαγγέλη Ζάππα- η Επιτροπή Ολυμπίων και Κληροδοτημάτων σας αποδίδει αυτό που σας αναλογεί.

Και τούτο, διότι με την εμβληματική κοινωνική προσφορά σας έχετε αναδειχθεί, κατά γενική ομολογία, σε αυθεντικό Ευπατρίδη, ο οποίος συνεχίζει επαξίως την μεγάλη παράδοση των Εθνικών Ευεργετών. Παράδοση, η οποία συνδέεται αρρήκτως με την όλη πορεία και την ενεργό στήριξη του Νεώτερου Ελληνικού Κράτους, καθ’ όλη την διαδρομή του, ιδίως δε σε χαλεπούς καιρούς.

Θερμά συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στο μεγάλο κοινωνικό σας έργο».

3vita.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

00:03:23

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu κυκλοφόρησαν νέο τραγούδι (vid)

Η Ελευθερία Τσαγκίρη από την Τρίπολη και ο Senzu,...

Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ «ακριβά»;

«Γιατί οι υπηρεσίες χρώματος κοστίζουν πια πολύ ακριβά;» από...

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η άσκηση οργανωμένης προληπτικής απομάκρυνσης πληθυσμού λόγω δασικής πυρκαγιάς στο Λουτράκι

Άσκηση επί χάρτου με την κωδική ονομασία «ΓΕΡΑΝΕΙΑ 2024» για την οργανωμένη προληπτική απομάκρυνση πολιτών λόγω δασικής πυρκαγιάς, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής 19 Απριλίου, στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο Λουτρακίου. Η άσκηση εντάσσεται στο πλαίσιο των δράσεων ετοιμότητας για τον βέλτιστο συντονισμό και την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας των εμπλεκομένων φορέων ενόψει της αντιπυρικής περιόδου. Η

ΕΜΥ: Έκτακτο δελτίο επικίνδυνων καιρικών φαινομένων

Το Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού που εκδόθηκε χθες, Πέμπτη...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο