Ημερίδα: Φορολογικά και Τραπεζικά Ζητήματα που αφορούν τις Επιχειρήσεις.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Ημερίδα με θέμα τα Φορολογικά και τα Τραπεζικά Ζητήματα που αφορούν τις Επιχειρήσεις πραγματοποιεί η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ)

 σε συνεργασία με την Πελοποννησιακή Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΠΟΕΕ) και τον Εμπορικό Σύλλογο Καλαμάτας (ΕΣΚ) την Δευτέρα 29 Ιουλίου 2019 και ώρα 18:30 στον Πολυχώρο Επιχειρηματικότητας και Πολιτισμού, HousebyPhaos, Σφακτηρίας 18 στην Καλαμάτα.
Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της ΕΣΕΕ κ. Γιώργος Καρανίκας, ο Πρόεδρος της ΠΟΕΕ κ. Βασίλης Παγώνης και η Πρόεδρος του Ε.Σ. Καλαμάτας κ. Λίλιαν Ψηλάκη.
Την παρουσίαση και ανάλυση των Φορολογικών Ζητημάτων θα κάνει ο Φοροτεχνικός κ. Αντώνης Μουζάκης και των Τραπεζικών Ζητημάτων η κ. Μαρία Μυζήθρα.
Θα αναφερθούν σε ότι αφορά τα φορολογικά ζητήματα, τις ανακοινώσεις για τις αλλαγές που επέρχονται στην φορολογία των επιχειρήσεων αλλά και των πολιτών. Και τις ρυθμίσεις ληξιπρόθεσμων οφειλών τόσο προς το κράτος όσο και προς τις τράπεζες.
Στο κοινό θα δοθεί η δυνατότητα να θέσει διευκρινιστικά ερωτήματα, προκειμένου να λυθούν όλες οι επιμέρους απορίες σχετικά με τα φορολογικά και τα τραπεζικά ζητήματα που τους απασχολούν.

 

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού: Καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού για την κακοκαιρία που...

Διεθνής Ημέρα Μνημείων και Τοποθεσιών η 18η Απριλίου – Ελεύθερη είσοδος

Κάθε χρόνο στις 18 Απριλίου γιορτάζουμε τη Διεθνή Ημέρα...

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε μεγάλο τμήμα του Ναυπλίου λόγω έργων

Λόγω ασφαλτοστρώσεων θα υπάρξει σήμερα 18/4/2024 ως τις 5...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο