Σε συμφωνία κατέληξαν οι ελληνικές αρχές και οι θεσμοί

Οι ελληνικές αρχές και οι θεσμοί κατέληξαν σε ουσιαστική συμφωνία σε όλα τα θέματα που εκκρεμούν σχετικά με τα μέτρα που περιλαμβάνονται στην πρώτη δέσμη προαπαιτούμενων και σχετικά με τα μέτρα για τον χρηματοπιστωτικό τομέα, τα οποία είναι ουσιαστικής σημασίας για μια επιτυχημένη διαδικασία ανακεφαλαιοποίησης.

Το EuroWorking Group συζήτησε σήμερα την κατάσταση προόδου των εργασιών και εξέφρασε την ικανοποίησή του για την σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί.
Η νομοθεσία θα ψηφιστεί άμεσα από το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Μετά την ολοκλήρωση των συμφωνηθέντων προαπαιτούμενων και της νομοθεσίας εφαρμογής, το Eurogroup/ EuroWorking Group είναι έτοιμα να υποστηρίξουν την εκταμίευση της επιμέρους δόσης των 2 δισ. ευρώ που συνδέεται με την πρώτη δέσμη προαπαιτούμενων και να μεταφέρει στο Ελληνικό Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας τα κεφάλαια τα οποία χρειάζονται για την ανακεφαλαιοποίηση του Ελληνικού τραπεζικού τομέα, από τα 10 δισ. ευρώ που έχουν δεσμευτεί για αυτόν τον σκοπό, σύμφωνα με τις ανάγκες.

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Τουρισμός για Όλους 2024: Παρατείνεται η προθεσμία για τις αιτήσεις

Μέχρι τις 8 Απριλίου έλαβε παράταση η προθεσμία υποβολής αιτήσεων στο...

Κορινθία: Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά

Συνελήφθη, χθες (28.3.2024) το μεσημέρι, στην Κόρινθο, από Συνοριακούς...

Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών

Loading... Taking too long? Reload document | Open in new tab Download [162.00 B] The post Καθορισμός προληπτικών μέτρων πυροπροστασίας οικοπεδικών και λοιπών ακάλυπτων χώρων εντός εγκεκριμένων ρυμοτομικών σχεδίων και οικισμών appeared first on .
Μετάβαση στο περιεχόμενο