Σε 200 προσλήψεις προχωρά η ΕΡΤ εντός Απριλίου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Με στόχο την μείωση του κόστους και την ορθή λειτουργία του φορέα μπαίνει τέλος στις εργολαβίες στην ΕΡΤ. Συνολικά 500 ως 600 εργαζόμενοι εργάζονται σήμερα στην ΕΡΤ μέσω εταιρειών.

Το σύστημα ανάθεσης εργασιών του Ραδιομέγαρου σε εταιρείες, παράλληλα με το υφιστάμενο προσωπικό, οδεύει προς το τέλος του. Σύμφωνα με τις typologies.gr οι περισσότερες από τις εργολαβίες θα αντικατασταθούν με θέσεις εργασίας ορισμένου χρόνου, οι οποίες θα προκηρυχθούν το επόμενο διάστημα, ανάλογα και με τα κενά που θα προκύψουν, καθώς θα εφαρμοστεί και ο νόμος της κινητικότητας, που επιτρέπει την άμεση μετάταξη υπαλλήλων.

Σήμερα στην ΕΡΤ εργάζονται 2.278 άνθρωποι, εκ των οποίων περίπου οι 620 είναι δημοσιογράφοι. Οι υπόλοιποι περίπου 1.600 εργαζόμενοι όλων των ειδικοτήτων εργάζονται σε όλη την Ελλάδα, χωρίς να μπορούν να καλυφθούν τα κενά. Στο επόμενο διάστημα θα προκηρυχθούν άμεσα 52 θέσεις και άλλες 150 ως τον Απρίλιο.(πηγή)

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Ολυμπιακή Φλόγα ξεκίνησε το μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι

To μαγικό της ταξίδι για το Παρίσι ξεκίνησε η...

Επιτρεπόμενο Ωράριο Λειτουργίας Καταστημάτων

  Τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα παροχής υπηρεσιών σε καταναλωτές, επιτρέπεται να λειτουργούν, τηρούμενης της εργατικής νομοθεσίας: 1ον.  ΩΡΑΡΙΟ:  Από τις 6:00  έως  τις  21:00,         ΗΜΕΡΕΣ:  Από τη Δευτέρα έως και το Σάββατο, εκτός από τις εξής ημέρες:         α) την πρώτη ημέρα του έτους (Πρωτοχρονιά),         β) την ημέρα της εορτής των

Ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων Οικολόγων [ΣΑΟΟ] θα εξορμήσει στο όρος Ζάβιτσα της Κυνουρίας

Την Κυριακή 21 Απριλίου 2024 ο Σύλλογος Αρκάδων Ορειβατων...
00:00:00

Δείτε ζωντανά το 9ο «Our Ocean Conference» (OOC-9)

Η Ελλάδα φιλοξενεί το 9ο “Our Ocean Conference” (OOC-9),...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο