Ισχυρές καταιγίδες σε όλη τη χώρα – Ποιες περιοχές θα πληγούν

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Έντονες βροχές και πολύ ισχυρές καταιγίδες εκδηλώνονται αυτή την ώρα σε περιοχές της δυτικής νησιωτικής Ελλάδας αλλά και της ευρύτερης περιοχής του Ιονίου.

Το πολύ “ισχυρό” βαρομετρικό χαμηλό, πιστό στο ραντεβού του, φτάνει ακριβώς την ώρα που το περιμέναμε, αναφέρει στην πρόβλεψή του, ο μετεωρολόγος, Γιάννης Καλλιάνος, προσθέτοντας πως: «Είναι ικανό δε, να δώσει πολλά χιλιοστά βροχής στις περισσότερες περιοχές της χώρας μέχρι και το Σάββατο».

Συνεχίζοντας, ο κ. Καλλιάνος προειδοποιεί πως, πολύ ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλωθούν τις επόμενες ώρες (και το βράδυ αλλά και προς το ξημέρωμα σήμερα) σε :

– Νότια Πελοπόννησο
– Κεντρική και ανατολική Μακεδονία
– Νησιά ανατολικού Αιγαίου
– Νότια Κρήτη
– Κυκλάδες
– Δωδεκάνησα

Ο άστατος καιρός θα διατηρηθεί έως και το Σάββατο για τις περισσότερες περιοχές της χώρας (πιο ήπια τα φαινόμενα στα δυτικά) ενώ οι νοτιάδες θα ενισχύονται στα πελάγη αλλά και στις χερσαίες περιοχές, ειδικά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης των καταιγίδων.

protothema.gr

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Συνελήφθησαν 19 άτομα σε στοχευμένη αστυνομική επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο της πρόληψης και της καταστολής εγκληματικών ενεργειών,...

Πασχαλινό Bazaar από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης

Πασχαλινά Bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» σε όλη...

Παράδοση έξυπνων ιατρικών συσκευών στο ΚΑΠΗ του Δήμου Τρίπολης από την Περιφέρεια Πελοποννήσου

H Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας σε συνεργασία με το Δήμο Τρίπολης πραγματοποίησε εκδήλωση παράδοσης συσκευών στο πλαίσιο υλοποίησης του Ευρωπαϊκού Προγράμματος HORIZON «SMART BEAR», στο χώρο του Κεντρικού ΚΑΠΗ, την Πέμπτη 18 Απριλίου. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δημόσιας Υγείας Χρυσοβαλάντης Μέλλος, η Αντιπεριφερειάρχης Πρόνοιας, Μαρία Οικονομάκου, ο Προϊστάμενος Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας, Σωτήρης Καμαρινόπουλος και Υπηρεσιακοί παράγοντες

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο