Από την Αλόννησο έως και την Αρκαδία τα αναμενόμενα σεισμικά γεγονότα άνω των 6 Ρίχτερ σύμφωνα με τον Π. Βαρώτσο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Προβλέψεις για αναμενόμενα σεισμικά γεγονότα άνω των 6 Ρίχτερ στην Κεντρική Ελλάδα απο την επιστημονική του ομάδα του καθηγητή Παναγιώτη Βαρώτσου.

Ο καθηγητής Παναγιώτης Βαρώτσος και η επιστημονική του ομάδα δημοσιοποίησαν στις 16 Ιανουαρίου 2015 στο Πανεπιστήμιο Cornell τα αποτελέσματα της τεκμηριωμένης εργασίας τους, βάσει των προσεισμικών σημάτων του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, που καταγράφηκαν στον σταθμό της Κερατέας.

Τα σήματα του σταθμού ΒΑΝ αφορούν την Κεντρική Ελλάδα.

vanmap

Με αφετηρία τη συγκεκριμένη ανωμαλία του ηλεκτρομαγνητικού πεδίου, η επιστημονική ομάδα ΒΑΝ παρακολουθεί τη σεισμικότητα στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής Ελλάδος, καθώς ο κ. Βαρώτσος κοινοποιεί τη μελέτη σε μία αξιόπιστη βάση δεδομένων (του Cornell University) για αναμενόμενα σεισμικά γεγονότα άνω των 6 Ρίχτερ.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: http://www.zougla.gr/sismoi/article/o-varotsos-den-pefti-ekso

- Advertisment -hit-media.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πρόσκληση Συμβουλίου Κοινότητας Τρίπολης (22/4/2024)

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Σας καλούμε την 22α Απριλίου 2024, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, να προσέλθετε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχείου Τρίπολης (1ος όροφος), Λαγοπάτη & Αταλάντης), σε τακτική συνεδρίαση του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης, για τη συζήτηση και λήψη απόφασης στα πιο κάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:Χορήγηση έγκρισης άδειας λειτουργίας μουσικής με παρατεταμένο ωράριο σε

Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου (22/4/2024)

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ H Σας καλούμε στις 22 Απριλίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 20.30 να προσέλθετε στο κτίριο της ΟΕΒΕΑ επί της οδού Καλαμάτας 113 σε τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, κατ’ εφαρμογή των διατάξεων του αρ.67 του Ν. 3852/2010 όπως τροποποιήθηκε με το άρθρο 6 του Ν. 5056/23

Κόρινθος: Συναγερμός στις Αρχές – Άψυχο σώμα βρέθηκε να επιπλέει στη θάλασσα

Συναγερμός στις Αρχές νωρίς το πρωί της Πέμπτης 18/04,...
00:00:59

10 χρόνια Greek Maritime Golf Event στην Costa Navarino

Αθήνα, 18 Απριλίου 2024 – Το κορυφαίο τουρνουά γκολφ...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Μετάβαση στο περιεχόμενο